Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2011. 20:49h.

Solidaritat 'passa' de Portabella

El partit liderat per Laporta i Catalunya Acció es presenten conjuntament a les municipals

Solidaritat 'passa' de Portabella

Laporta, Bertran i López Tena, en una imatge d'arxiu

Solidaritat Catalana per a la Independència i Catalunya Acció han arribat a un acord per a presentar-se conjuntament a les properes eleccions municipals. Segons anuncia Catalunya Acció en un comunicat, aquest dimarts al Parlament es presenta "l’acord al qual han arribat ambdues organitzacions per tal de concórrer junts a les properes eleccions municipals a nivell nacional, i en especial, a la ciutat de Barcelona".

El pacte entre les dues formacions es va començar a perfilar fa uns dies i, malgrat que ja estava tot pràcticament tancat, els dos partits polítics van decidir esperar a concretar l'acord de col·laboració fins a després de l'assemblea d'adherits de SI a Barcelona, que es va fer aquest diumenge.

Després de que el partit de Joan Laporta decidís presentar candidatura a Barcelona, ja s'ha confirmat l'entesa entre SI i Catalunya Acció, amb Santiago Espot al capdavant. El pacte, segons s'ha anunciat, està obert a d'altres formacions.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ot, Barcelona, 01/03/2011 - 10:49

SI sembla la marca blanca de CiU... només serveix per dividir els independentistes...

#7 Tarik, Barcelona, 01/03/2011 - 07:58

Aquests de Acció Catalana semblen més un Berlusconi qualsevol que un polític de talla capaç de col.locar-se a l'alçada de Companys i Macià. Deixeu de jugar, ja ni ha prou de tans egoletres.

#6 Jaume, Barcelona, 01/03/2011 - 00:46

Catalunya Acció? Que és això ? Un altre xiringuito independentista?

#5 Pol, Barcelona, 28/02/2011 - 23:45

Solidaritat NO és el partit de Laporta. Aquest personatge és el passat i amb un peu fora de l'organització. No és ningú.

#4 JCC, Barcelona, 28/02/2011 - 23:30

Tot i sabent que no tenen cap possibilitat d'arribar al topall 5% es presenten per continuar fraccionant l'independentisme.
Ells sabran quins interessos serveixen!