Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2012. 20:45h.

Solidaritat porta l'independentisme a l'Alguer

Uriel Bertran diu que "estem proposant una nova reconstrucció d'Europa"

Solidaritat porta l'independentisme a l'Alguer

Bertran, a la dreta, durant la seva intervenció

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha organitzat a l'Alguer (Sardenya) la I Conferència Internacional de Nacions sense Estat, que s'estendrà durant tot el cap de setmana. També hi han participat el Partit Sard d'Acció i l'Instituto Camilo Bellieni.

El secretari general de SI, Uriel Bertran, ha assenyalat que "estem a l'Alguer proposant una nova reconstrucció d'Europa”. El diputat ha remarcat que "s'ha aconseguit que les principals organitzacions independentistes europees que estan avui representades a l'Alguer, han convertit aquesta ciutat catalana de Sardenya en la capital europea de l'independentisme”.

Per la seva banda, el president de SI, Toni Strubell, ha denunciat en la seva ponència la "incapacitat d'Espanya" de superar el que ha titllat de "sindrome de Franco", i ha vaticinat la "important reacció que hi haurà a Catalunya en els propers mesos en suport de la independència". Més de 30 conferenciants d'Escòcia, Irlanda, País Basc, Còrsega i Catalunya hi participen de les ponències.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 27/08/2012 - 16:38

Estaría muy bien que tambien defendieran el "independentismo" en Valencia y dejaran de tocar las narices a los millones de valencianos que se quieren "independizar" de los paises catalanes y toda esta monserga imperial-medievalista....

#5 Kropotkin, Vic, 25/08/2012 - 10:02

Vaya, mas vacaciones pagadas. Jua, jua, jua,... Yo creo que están a punto de conseguir la independencia de Alguer. Jua, jua, jua,... ¡Que siga la juerga que aún queda dinero en la Generalitat¡ Eso si, no os pongais enfermos porque hay recortes en Sanidad.... Jua, jua, jua,...

#4 Lluis, Barcelona, 25/08/2012 - 09:39

Que vagin al Sahara ocupat per Marroc, a parlar d'independentisme, i que ens deixin als europeus en pau...

#3 Fran, Llinars, 25/08/2012 - 01:23

Que vol portar l´independentisme a l´Alguer? voldrà dir imperialisme. Quina mania en voler capficar-se en altres territoris.

#2 pepet, Barcelona, 24/08/2012 - 23:52

Ja posats a fer, perquè en Bertran i el Strubell no reconstrueixen el món sencer, que bona falta fa?

#2.1 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 25/08/2012 - 18:03

Tu vota'ls i dóna'ls temps. Et sorprendria el que poden arribar a fer les persones amb motivació i empenta com els de solidaritat.