Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2010. 17:48h.

Solidaritat rebutja cap pacte amb Portabella a les municipals

"No traficarem amb vots i escons per tenir grup parlamentari"

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) rebutja fer cap pacte amb Esquerra per a les properes eleccions municipals, una opció a la qual estaria obert el candidat republicà per Barcelona Jordi Portabella.

"És temps de molts rumors i de vegades intoxicacions interessades, i no se n’ha de fer gaire cas. Solidaritat Catalana per la Independència té un Manifest Electoral que ens vincula i obliga, amb els adherits i amb els votants. No traficarem amb els vots i els escons, i en conseqüència no pagarem preus polítics per tal de tenir grup parlamentari", ha indicat la formació liderada per Joan Laporta en un comunicat.

"Aquesta setmana des d’ERC Barcelona, i a través dels mitjans de comunicació, es va fer arribar a SI una proposta d’acord per presentar-nos conjuntament amb ERC a les eleccions municipals. A partir del criteri abans exposat, SI va fer públic que només es presentaria en coalició amb alguna altra força política independentista en el cas que aquesta coalició es fes en peu d’igualtat i sempre i quan els vots no  anessin a sumar  al còmput global de l’altre partit", ha afegit.

En aquest mateix document, SI ha explicat per què Laporta no va fer declaracions després de la seva trobada amb el proper president de la Generalitat, Artur Mas: "Qui ha convocat reunions bilaterals amb els caps de llista de les forces polítiques parlamentàries és el sr. Mas, que, a diferència dels convocats, no ha fet declaracions sortint de les reunions. És per això que el sr. Laporta tampoc no en va fer".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat