Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2012. 20:45h.

Solidaritat refà l'equip de premsa

L'experta en màrqueting polític Sandra Bravo s'incorpora al gabinet

Solidaritat refà l'equip de premsa

L'excap de premsa de SI, Rubèn Novoa, a la dreta, amb dirigents del partit

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha anunciat que Sandra Bravo serà la nova cap de premsa de la formació. A començament de setmana, el partit liderat per Toni Strubell va cessar Rubèn Novoa.

Bravo s'incorporarà a la seva feina a SI a partir del dia 23 d'octubre. Mentrestant, Ferran Verdaguer seguirà exercint les funcions que fins ara feia Novoa.

La nova cap de premsa és assessora en comunicació estratègica i màrqueting polític. És llicenciada en periodisme i màster en màrqueting polític. Ha treballat durant quatre anys a la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, tant al gabinet de comunicació com al departament de relacions internacionals.

Novoa va ser destituït després de dos anys com a cap de premsa del subgrup parlamentari. L'acomiadament de l'excap de premsa es va produir just després de les primàries a Girona. Novoa, a més, ha denunciat la formació independentista per no haver estat donat d'alta a la Seguretat Social, presumptament, durant un període de 23 mesos.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Erasmus, Amposta, 19/10/2012 - 13:45

No és gaire difícil la feina de la Sandra Bravo. Consisteix a fer romandre calladets al López tena i al senyor que organitza xiulades a himnes, i donar la veu del partit a Strubell i altres persones sensates i constructives, i no maleducades, fanàtiques i irresponsables

#3 Alexis, Barcelona, 19/10/2012 - 01:53

Em sembla un molt bon fitxatge el de Solidaritat! Es guanyarà segur en experiéncia,formació i sobretot en serietat! Mira que dir ara aquest novoa lo dels 23 mesos sense SS..quina ximpleria!Aviam noi si tens contracte d´autónom-freelance o mercantil ets tu qui t´has de donar d´alta a la SS! jajaja

#2 Ciudadano sin mitos, Barcelona (ESPAÑA), 19/10/2012 - 00:06

Felicito a Solidaridad por incorporar una nueva jefa de prensa que tuieta en español, com dios manda. Eso irá muy bien para seguir ahondando en la pinza parlamentaria con Ciudadanos

@Sandra:_BI, una española como ninguna. ADELANTE.

#1 Jordi, Barcelona, 18/10/2012 - 21:29

Ruben , 23 mesos sense estar donat d´alta a la SS, però que no feies la renda? si això surt en l´esborrany ´que t´envien .