Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2010. 09:13h.

"Solidaritat sembla una fotocòpia de Reagrupament"

Carretero adverteix que "sumar no és crear noves coses, si les que ja hi ha són eines prou vàlides"

"Solidaritat sembla una fotocòpia de Reagrupament"

Joan Carretero, en una imatge d'arxiu

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha manifestat que el full de ruta de Solidaritat Catalana "sembla una fotocòpia de Reagrupament". En aquest sentit, ha assenyalat que "si hi hagués diferències ideològiques, seria normal que no s'acostessin a nosaltres, però jo almenys entenc que sumar no és crear noves coses, si les que ja hi ha són eines prou vàlides. I la nostra ho deu ser, perquè el full de ruta que presenten alguns ara, és com el nostre que ja fa temps que prediquem. Malgrat això nosaltres farem esforços fins a l'ultim segon per poder fer una coalició".

Carretero ha afegit que per tot això "em vaig oferir i estic a disposició tant de Joan Laporta, com de Joan Puigcercós. I torno a repetir que entre tots hem de trobar la manera de poder fer aquesta gran coalició independentista".

En una entrevista a la web de la seva formació, ha apuntat que "qualsevol grup que s'organitzi per crear un moviment en favor de la independència de Catalunya és ben rebut. Això és bó, entre altres coses, perquè ningú pot pretendre tenir el monopoli de tot. Felicitats, doncs, per tots aquells que volen treballar per la independència. I que cada dia siguem més".

"Ara bé, nosaltres fa temps que treballem per la màxima unitat possible, per la suma i ens sorprèn de que gent a la que se'ls ha ofert tot i més per estar amb nosaltres i ho hem fet i manifestat de forma pública diverses vegades, resulta que a l'hora de la veritat no hi volen estar", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 pili, Barna, 08/08/2010 - 20:27

Acaso tú Carretero, si que has creado algo nuevo?? Estabas en ERC y como no saliste ganador y no sabes perder, te fuiste y creaste un partido nuevo. Y ahora criticas alos que hacen lo mismo que tu.
Com ERC ya estamos bien,. NOP necesitamos ningún partido

#21 Josep Ma., Terrassa, 08/08/2010 - 11:46

Pep (Alt Empordà):
Fer una ERC més forta? Per llepar el cul als sociates i donar tot el poder als espanyols?
De vegades senbla que esteu borratxos els que encara defensseu als Esquerrans.
Després de 7 anys de suport als sociates, estem més cardats.

#20 iñigo, salou, 07/08/2010 - 21:53

No es cierto, los unos beben vino con gaseosa y los otros Moet Chandon.
Clases, siempre hubo clases.

#19 Jordi B, BCN, 07/08/2010 - 15:44

El mes curios de tot es que els que van provocar la famsa "crisi" de rcat ho feien perque no volien en Laporta, i Laporta no volia passar per l'assamblea. Ara tots ells juntets diuen que faran unes primaries de broma on no es podran votar 6B, 3T, 3 G i

#18 Santfeliuenc, SFC, 07/08/2010 - 09:34

Companys, d?aquesta manera no anem per el bon camí, el de la independència, sumen esforços, ens necessitem tots els catalans, si ho fem, veureu aquests espanyolistes rancis que no estaran tant tranquils. Crida a tots els catalans que senten el seu país