Publicitat
Política · 1 de Febrer de 2011. 16:49h.

Solidaritat vol proclamar la independència ja

Presenta una proposició de llei

Solidaritat vol proclamar la independència ja

Joan Laporta, en una imatge d'arxiu

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) té intenció de presentar aquest dimeces, a dos quarts de dotze, una proposició de llei de declaració d’independència de Catalunya. La formació farà una presentació de 'luxe' amb l’assistència d’Agustí Soler, Santiago Vilanova, Hèctor López Bofill, Patrícia Gabancho, Josep Maria Vilajosana i dels diputats de SI: Joan Laporta, Toni Strubell, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

El diputat de Solidaritat Alfons López Tena ja ha anunciat que presentaran una proposició de llei cada setmana. La formació intenta esvair així la imatge d'estar centrada només en la independència. La formació de Laporta n'ha presentat també per a la prohibició de residus nuclears a Ascó, per revocar la subvenció de sis milions a Endesa atorgada pel tripartit i per a dotar als Mossos d'equipament de muntanya per "no gelar-se de fred", segons ha explicat el propi López Tena.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#57 Frank, Berga, 02/02/2011 - 21:11

Joan (bcn) dices de los españoles que viven en Cataluña no son catalanes, bueno te respeto tu opinion pero me imagino que no negaras los derchos que como ciudadanos tenemos. Y me podrias decir cuantas generaciones tiene que pasar para que un decesdiente de un español sea catalan.

#56 Marc Sabatés i Laporta , Barcelona Catalunya //*//, 02/02/2011 - 20:14

Ets molt gran Ramon //*// !!!
GNY
GNY
GNY

#55 Ramon, Barcelona, 02/02/2011 - 20:10

Ni parlar-ne. No volem la independència. No la volem perquè sembla ser que aquest Laporta va voler fer el "pelotazo" del segle amb uns terrenys a les maresmes protegides de Viladecans.

#54 Ramon, Barcelona, 02/02/2011 - 20:07

Ni parlar-ne. No volem la independència. No la volem perquè sembla ser que aquest Laporta va fer un bonic "calvo" als guàrdies civils de l'aeroport.

#53 Ramon, Barcelona, 02/02/2011 - 20:04

Ni parlar-ne. No volem la independència. No la volem perquè sembla ser que aquest Laporta va ballar borratxo total a "Luz de Gas".