Política · 14 de Gener de 2011. 15:25h.

Somriure sociovergent

Els logo de CiU és molt semblant als que els PSC ha utilitzat en campanyes anteriors

Somriure sociovergent

Somriure de PSC i CiU

El grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, liderat per Alberto Fernández, ha ironitzat sobre la possibilitat d'una futura 'socievergencia' a l'Ajuntament de Barcelona, ja que després de la presentació de la nova campanya de Xavier Trias de cara a les Eleccions Municipals de maig, "es posen en evidència que els logos utilitzats per CiU són molt semblants als que el PSC ha utilitzat en campanyes de partit i fins el propi Ajuntament".

La nova campanya de Trias utilitza el mateix logotip del somriure que Artur Mas va portar durant l'última campanya de les Eleccions Catalanes al Parlament. Tots dos logos, molt similars al somriure que l'Ajuntament de Barcelona governat pel PSC va utilitzar en la campanya municipal 'Fem-ho B', entre els anys 2000 fins a 2004, i molt similar també a la icona del somriure que Carme Chacón va presentar per les Eleccions Generals 2008.

L'altre icona de la campanya de CiU utilitza una fletxa que simbolitza la T de Trias, semblant a la campanya 'La Catalunya que sap on va' que el PSC va posar en marxa en el seu Congrés de 2008.

Fletxa

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 txaviees, Barcelona, 14/01/2011 - 16:56

Perdoneu però el sonriure de CiU té, cara, ulls i una idea, Catalunya. L'altre no té res. El va idear un gran amic meu, un crack el Franc!!!

#2 alex, barcelona, 14/01/2011 - 16:07

nois, a vegades feu notícies absurdes. Un somriure és un somriure, i s'assemblen tant entre ells com als emoticionos del messenger de fa 10 anys.

#1 Marc3, Barcelona, 14/01/2011 - 15:53

Home, doncs alehores podrien fer un somriure cap avall, aixi ja no s'hi assemblaria. Quin crac aquest albertito, quina capacitat d'observacio.