Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2022. 12:56h.

"Són uns putos divos"

Alts càrrecs de Salut van criticar el fitxatge d'Oriol Mitjà com a assessor de Torra

"Són uns putos divos"

Vergés i Mitjà, en un moment del documental "Broken health"

El documental "Broken health", emès per Netflix sobre la gestió del coronavirus per part de la llavors consellera de Salut Alba Vergés, mostra el malestar en la onselleria per la decisió de Quim Torra de fitxar com a assessor a l'epidemiòleg Oriol Mitjà.

La llavors secretària general de Salut, Laura Pelay, adverteix que "si perdem tot el capital com a conselleria de salut, es perd. Tenim tota la nostra solvència i credibilitat". "I estarem venuts perquè són uns putos divos", sentència en relació al fitxatge de Mitjà decidit per Torra.

També s'emet una conversa entre el cap de comunicació, Marc Bataller, i una altra persona de l'equip de Vergés sobre el paper de Mitjà. "Digues-li que no ho saps", diu sobre el paper de l'infectòleg. Abans de mostrar una trobada entre Vergés i Mitjà en el Departament, ataller remarca que "no sabíem res" del fitxatge d'Oriol Mitjà però "decidim treballar junts i no fer-nos mal".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Tabarnés puro, Barcino, 10/08/2022 - 09:04

Son pura bazofia. Que los lazimongers sean capaces de tragársela porque están acostumbrados a comer m..., pues vale. Pero que tengamos que tragarnos esta m... los demás, no tiene nombre.

#1 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 09/08/2022 - 15:33

Fichar a un componente de Il Divo no fue una idea feliz. Le ponía empeño, cantaba a todas horas con aquella voz aflautada, pero el bicho ni se inmutaba, como si estuviera sordo.