Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2011. 06:10h.

Sopa de Cabra alerta que ve el PP

Gerard Quintana adverteix que "vénen barbes molt espesses" en al·lusió a Rajoy

Sopa de Cabra alerta que ve el PP

Una imatge del concert de Sopa de Cabra

El segon concert de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi ha tingu, en vigília de la Diada, el mateix contingut politic que el del dia anterior amb crits d'independència per part de d'un públic que omplia el recinte de gom a gom.

Gerard Quintana ha advertit que "vénen barbes molt espesses" en al·lusió a Mariano Rajoy i una eventual victòria del PP que amenaça amb "retallades" i que fan "aeroports tancats que han costat 40 milions d'euros" mentre "a la porta d'Europa anem amb regionals"

També  que "Badalona també és Catalunya" en al·lusió a la decisió de l'alcalde, Xavier García Albiol, d'anul·lar la commemoració oficial després de les crítiques de l'oposició i ha alertat que "ni plataformes ni punyetes" en referència a la ultradretana Plataforma x Catalunya

En un altre moment ha manifestat  i que "necessitem gent que sigui exemple" en referència a Josep Guardiola alhora que s'ha preguntat "quanta gent ha vingut dels Països Catalans?".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#21 LLOSETI, LLOSETA, 03/02/2012 - 14:03

Visitad la página no oficial de SOPA DE CABRA:
http://lloseti.tripod.com/sopadecabra/SOPA.html

#20 Mikel, Vitoria, 11/01/2012 - 01:27

Badalona también es Cataluña y además vota al PP. Comprendo que esto cortocircuita los prejuicios de muchos que confunden la ideología con la geografía, pero igual así se van enterando.

Por cierto, qué visionarios los de Sopa de Cabra, cómo acertaron, que les den una tertulia política ya. :-)

#18 Lluís, Girona, 12/09/2011 - 14:16

Gerard Quintana mai s'havia posicionat per ser independentista, ell somiava "utopicament", tal com va dir ell en un món sense fronteres, a la canço Si et quedes en mi hi ha una estrofa que diu " "despinta les banderes i fes un gran llençol, per sobre les fronteres podras sentir-me aprop",

#17 pitu, bcn, 11/09/2011 - 20:38

Al Joan,

Una cosa es que et foti ràbia el que va dir perquè o bé ets un feixista o bé un espanyolista. Ara bé, el que no és tolerable és que t'inventis que vas anar-hi...Jo no hi vaig veure cap sòmines ni intolerant com tu, sinó gent sana i que tenia les coes molt clares.

#16 Tio Canya, Ala Frugell - Free Catalonia, 11/09/2011 - 18:51

Barbes = a PPPsoe i ara k tenim? doncs PPPsoe