Publicitat
Política · 12 de Setembre de 2017. 17:27h.

Soraya acusa ERC de ficar-se amb la seva "alçada"

El senador Miquel Àngel Estradé li diu que "té fama de ser una política de gran talla"

Soraya acusa ERC de ficar-se amb la seva "alçada"

La vicepresidenta del Govern espanyol

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria, ha lamentat que el senador d'Esquerra Republicana, Miquel Àngel Estradé, hagi fet al·lusió a la seva estatura en la seva pregunta durant la sessió de control al Govern espanyol al Senat. Així doncs, la vicepresidenta ha interpretat que el senador d'ERC feia referència a la seva estatura, quan Estradé ha dit "ens decep, perquè encara que vostè té fama de ser una política de gran talla, resulta que en lloc d'emprar el dret polític comparat, sempre utilitza el dret administratiu i penal, de matriu jacobina".

D'aquesta manera, la vicepresidenta ha mostrat el seu malestar per la pregunta. "Veig que vostè no ha perdut les formes que va aprendre al Parlament de Catalunya, allà no deixen parlar als que discrepen i aquí, quan jo dic el que haig de dir, vostè arremet contra la meva estatura".

Soraya Sáenz de Santamaria també ha afirmat que el Parlament de Catalunya està governat per antidemòcrates. En aquest sentit, la vicepresidenta ha respost: "senyor Estradé, vostè és un home afortunat, ja que està a una cambra democràtica on pot parlar tot el món, pensi el que pensi, fins i tot es pot prendre el luxe de controlar al Govern i que li expliquin quines mesures faran per aconseguir que vostè respecti la llei, és la diferència entre un parlament democràtic, el senat, i el Parlament de Catalunya, manat pels antidemòcrates."

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 Oriol, BCN, 14/09/2017 - 09:54

Ostres, jo sóc independentista, però sempre he trobat guapa la Soraya. No em ficaria amb la seva alçada.

#20 carlos, valladolid, 14/09/2017 - 06:15

la niña de valladolid que trauma tiene,, ya de pequeña la traumatizaron y claro ya la veis, desquiziada

#19 Alejandro, Barcelona, 13/09/2017 - 21:01

Sra. Su partido no es santo de mi devoción pero tengo que admitir que tiene ud. una mente ágil y rápida para contestar de forma educada pero incisiva , y hasta graciosa, a los varios mal educados Rufianes en el Congreso.

#18 Encarnación P. L., l'Hospitalet del Llobregat, 13/09/2017 - 11:34

Soraya eres una mujer pequeña y una pequeña mujer. Dicho esto... Dónde estás? No te veo.

#18.1 Montse, Barcelona, 13/09/2017 - 13:01

Quién me iba a decir que tenia que defender a Soraya Saenz¡ Pero me indigna que sea una mujer que la desclasifique de manera tan burda en este foro. El que yo considere que su ideología no va en absoluto conmigo no quita que admita que es una mujer inteligente y muy preparada. Envidia quizás según quién la insulta?

#18.2 Montse, Barcelona, 13/09/2017 - 13:44

disculpas, quería decir ......"descalifique" y en su lugar se me ha colado el gazapo "desclasifique".

#16 Cat Show 3%, Bcn, 13/09/2017 - 08:07

Estrade, va com una moto per Madrit. El callos madrileños sels fot a kilos ....todo regado con Rioja.i despres de titis.. en plan machista separatista soc collonut.
Despres pasa, que fa el gamerus per tot arreu.