Publicitat
Política · 27 de Juny de 2013. 20:29h.

Soraya adjudica la cafeteria de la Moncloa per 1,6 milions

El Govern espanyol atorga la concessió a l'empresa Ramiro Jaquete, que ja s'encarrega de l'atenció logística a restaurants militars

Soraya adjudica la cafeteria de la Moncloa per 1,6 milions

Soraya Sáenz de Santamaria

El ministeri de la Presidència que dirigeix Soraya Sáenz de Santamaría ha atorgat la concessió de la cafeteria de la Moncloa per més de 1,6 milions d'euros. El contracte és per fer-se càrrec del restaurant i bar-cafeteria al menjador-autoservei i les cafeteries del Ministeri de Presidència, així com l'atenció i neteja de dites dependències.

Segons apareix publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), el contracte va ser adjudicat a l'empresa Ramiro Jaquete per ser "l'oferta econòmica més avantatjosa" el passat 30 de maig, encara que no ha estat fins al 21 de juny quan s'ha formalitzat.

El concurs s'havia obert amb un import de 1.688.924,15 euros, encara que finalment l'empresa adjudicatària Ramiro Jaquete SA situada a la localitat madrilenya de Tres Cantos, rebrà un total de 1.679.800 euros pels seus serveis.

Aquesta empresa ja s'encarrega de l'atenció logística a restaurants militars i centres penitenciaris del país. Concretament, la firma opera a València, Saragossa, Càceres, Badajoz i Madrid i dóna més de 30.000 àpats al dia en centres militars.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 no se jo..., barcelona, 29/06/2013 - 12:08

...de quin parent, amiguete o altre paràsit serà aquesta empresa...

#1 jordi, salou, 28/06/2013 - 07:07

NO hi Han diners per pagar els menjadors escilars dels infants espanyols que passen gana i si que en tenen per subvencionar el bar dels Congrés , si volen esmorzar o fer un cafe que paguin ho que portin l¡entraapa o la carmanyola de casa