Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2017. 11:03h.

Soraya, al rescat d'Albiol

La vicepresidenta es vanta d'"escapçar" el sobiranisme

Soraya, al rescat d'Albiol

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, va presumir d'haver "escapçat" els líders d'ERC i JxCat. La vicepresidenta, que va participar en un dinar electoral a Girona juntament amb el candidat a la presidència, Xavier García Albiol i el delegat del govern espanyol, Enric Millo, va assegurar que ha estat "Mariano Rajoy i el PP" els que han fet que "avui ERC, JuntsXCat i la resta dels independentistes no tinguin líders perquè estan escapçats". 

"Qui ha fet que, el dia d'avui, Esquerra Republicana, Junts per Catalunya i la resta d'independentistes no tinguin líders perquè estan escapçats? Mariano Rajoy i el Partit Popular" ha afirmat la vicepresidenta. "Qui ha aconseguit que per primer cop estiguem llegint que els independentistes poden deixar de sumar en unes eleccions? Mariano Rajoy i el Partit Popular" ha manifestat en la seva intervenció.

Sáenz de Santamaria ha ironitzat sobre la recent liquidació de l'organisme Diplocat a través del 155: "sabeu com es diu ara el Diplocat?, ja no es diu Diplocat, es diu Diplocat en liquidació". Així mateix, la vicepresidenta ha demanat el vot pel Partit Popular per tal de "seguir liquidant l'independentisme".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 teruel existe, BCN, 17/12/2017 - 21:47

Si la Sra Soraya ha dit el que realment ha passat, anem molt malament. Oficialment, els empresonats ho són per un jutge, no per decisió del poder executiu. Després no es queixi si algu parla de presos polítics. Cada vegada vec més clar que al PP li calen unes bones vacances per reflexionar.

#4 Leonidas , Santa Coloma, 17/12/2017 - 16:26

El nivel de desesperación y ridículo de la Virreina de Cataluña es tan grande que hasta dice que ella ha encarcelado independentistas en vez de hacerlo los jueces, "No hay peor dictadura que la que se ejerce al abrigo de la ley y al calor de la justícia" Montesquieu

#3 Rodejet, Barcelona, 17/12/2017 - 14:08

Mai havia tant odi, fanatisme i ressentiment condensat en tants pocs centímetres. N'hi ha alguns dictadors, que concentraven el mateix però amb uns centímetres més.

#3.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 17/12/2017 - 20:04

Uno de ellos lo tienes fugado a Bélgica.

#2 Barretina a rosca, Black hole, 17/12/2017 - 12:05

¡Dios mío! Cómo ha podido decir eso. Estos del PP siguen sin entender nada.

#1 Laila, Bcn, 17/12/2017 - 11:30

Escapçar? Desinfectar? El que hsn d'escapçar i desinfectar és la corrupció.