Publicitat
Política · 24 de Novembre de 2017. 22:11h.

Soraya creu que encara hi ha “fractura social”

La vicepresidenta espanyola també demana restaurar “la convivència harmònica” entre catalans i espanyols

Soraya creu que encara hi ha “fractura social”

Soraya Sáenz de Santamaría

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha considerat que encara que hi ha “fractura social” a Catalunya com a conseqüència del procés i ha fet una crida a recuperar “la convivència harmònica” entre els catalans i els espanyols. Així ho ha assegurant en la inauguració de la XXII Trobada d’Economia de S’Agaró (Baix Empordà), on ha defensat l’article 155 per “aconseguir que la Generalitat tornés al bon camí i es frenés el deteriorament de l’economia”.

“L’aprovació del 155 i la convocatòria immediata d’unes eleccions autonòmiques a Catalunya han estat una mostra de respecte a tots els catalans”, ha argumentat Sáenz de Santamaría, alhora que ha afirmat que les mesures del Govern espanyol tenen com objectiu “recuperar la normalitat política i institucional”. “Es tractava de retornar a la seguretat i la convivència”, ha reblat la número dos Rajoy, qui ha assenyalat que “ara s’ha de revertir la fractura social i la factura” del procés.

Satamaría ha afirmat que “som a temps de revertir el procés de deteriorament greu de l’economia catalana si entre tots prenem les decisions adequades”. La número dos de Rajoy ha explicat que arran de l’aplicació del 155 s’ha “alentit” la marxa d’empreses de Catalunya. “si abans sortien 200 empreses al dia, ara ho fan 21”, ha explicat.

“Només restaurant la convivència harmònica entre tots els catalans, i entre els catalans i els espanyols, podrem recuperar el benestar a Catalunya. I només per això les empreses voldran tornar i tindrem noves inversions”, ha afirmat Sáenz de Santamaría.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ona, Valls, 26/11/2017 - 22:55

que diu aquesta, la fractura l'ha provocat el seu govern i ja hi ha molta gent que ha "desconectat" d'espanya

#1 Rodejet, Barcelona, 25/11/2017 - 10:32

Quan el Régimen parla de fractura social es refereix a que milions de catalans són desafectos al Régimen espanyol, el model del Régimen són els 25 años de paz del franquisme.
En realitat la submissió de Catalunya al Regne d'Espanya provoca una fractura social i econòmica d'unes magnituds indescriptibles.