Publicitat
Política · 8 de Març de 2013. 14:38h.

Soraya evita condemnar Ibarra

La vicepresidenta espanyola es limita a demanar ""moderació i prudència"

Soraya evita condemnar Ibarra

Soraya, amb Wert, durant la roda de premsa

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha evitat fer "valoracions sobre les declaracions de ningú" preguntada per les declaracions del membre del Consell d'Estat i expresident extremeny, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, en què va comparar Artur Mas amb els dictadors Hitler i Mussolini.

Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, la vicepresidenta s'ha limitat a demanar "moderació i prudència dels que ocupin d'una o altra manera càrrecs públics".

Així mateix, Sáenz de Santamaría ha evitat referir-se a possibles sancions contra Rodríguez Ibarra o si ha de formar part del Consell d'Estat després d'aquestes declaracions, com s'havia sol·licitat des de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 Josep Masaguer, Castellar del Vallès, 09/03/2013 - 14:12

En qualsevol país europeu democràticament madur, a aquest personatge anomenat Rodríguez Ibarra ( i quina barra ! ) ja l'haurien demandat i processat, però aquí...falta cultura democràtica.De què han servit tots aquests anys després de la mort del dictador ?

#9 vramoneda, Sentmenat, 08/03/2013 - 19:43

Soraya evita condemnar Ibarra perquè hi esta totalment d'acord!

#8 spain is diferent, barcelona, 08/03/2013 - 18:21

Al fiscal aquell no van tardar ni dos segons a tallar-li al cap, ara això sí, els militars colpistes, Chicharro and company, i el propagador d'odi Ibarra tenen llicència per això i per molt més. Fote'm el camp però ja!!!

#7 Heraclio, ,, 08/03/2013 - 17:49

Puede que la comparación no fuera muy afortunada, pero, al menos, el argumento del golpe de estado es incuestionable (sin entrar en consideraciones de legitimidad o morales)

#6 Julian, BCN, 08/03/2013 - 17:34

que es pot esperar de la filla d'un militar que va organitzar els ultims afusellament franquistes.