Publicitat
Política · 17 de Juliol de 2015. 14:46h.

Soraya se'n riu de la llista unitària

La vicepresidenta diu que està formada per "polítics, no polítics i migpensionistes"

Soraya se'n riu de la llista unitària

Soraya Sáenz de Santamaría

La vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, s'ha rigut de la llista unitària pactada entre CDC, ERC i entitats sobiranistes i ha dit que està formada per "polítics, no polítics i migpensionistes".

Durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, ha explicat que el Govern espanyol impugnarà qualsevol decisió o acció que adopti la Generalitat que vagi en contra de la Constitució i no respecti les lleis es examinés i s'impugnara.

"A ningú li cap dubte que quan hem vist actuacions contràries a la Constitució ho hem portat al Tribunal Constitucional. I si a Catalunya es fa alguna cosa contra la Constitució, s'ha d'impugnar", ha indicat.

La vicepresidenta també s'ha referit a la reunió que ha mantingut el Rei amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i ha dit que la mateixa "ens recorda a tots com són les coses a Espanya" en el sentit que hi ha un " Cap de l'Estat que periòdicament rep els presidents autonòmics, que ho són per la Constitució ".

Finalment, ha recalcat que Mariano Rajoy va ser "molt clar" sobre el tema de Catalunya i que al seu dia ja van evitar la celebració d'un referèndum a Catalunya. "El que demano és que tothom compleixi la Constitució i les lleis", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#23 Vlac, Barcelona, 18/07/2015 - 19:24

Impugnar no es suficiente. Hay que actuar para no tener que estar permanentemente impugnando....
Al PP le falta seriedad....( La misma que también le faltó al PSOE. El problema viene de lejos, por impunidad consentida...)

#22 Rosamaria Cendrós, Barcelina, 18/07/2015 - 13:05

Ets una assalariada nostra, cobres de tots els contribuents catalans i espanyols, calla i respecta la voluntat de qui et paga el sou. Ets prepotent i maleducada. La Constitució hauria de servir per solucionar problemes. Només sabeu q impugnar. Quina panda d'antidemocrates que sou! GUANYAREM!

#21 modest, BCN, 18/07/2015 - 11:28

"Ladran? Luego, cabalgamos"

#20 josep xicot, Barcelona, 18/07/2015 - 10:41

No t´enriguis beneita,fes el que has de fer amb les
lleis,davant d´un acte sediciòs,no calen miraments
policit-oportunistes,si canviès la lley electoral,no cal
dria fer aquest paperot,quín fastic.

#19 Anna M, BCN, 18/07/2015 - 01:35

La mala baba no l´ha deixat créixer... pobra dona. Però serem lliures, sra. Li agradi o no.