Publicitat

Saura demana la seva "col·laboració" perquè "ens dóna un servei espectacular"

SOS a l'Exèrcit

Saura, agraït a l'Exèrcit

El conseller d’Interior, Joan Saura, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que durant la nevada "no hi havia cap imprevisió, hi havia un operatiu muntat". "Jo crec que es va encertar bastant en el pronòstic meteorològic", ha afegit.

Tot i això, ha reconegut que "la Conselleria ha de millorar la informació que dóna. Això vol dir ser més profund i més exigent amb la informació que es rep. Els serveis que reben la informació han d'actuar. Hi ha ajuntaments que tenen plans d'emergència i ajuntaments que no. Els que en tenen, els han d'aplicar".
 
En aquest sentit, ha apuntat que "calen responsabilitats. És normal la indignació de la ciutadania després de tants dies sense llum". "És possible que anem als tribunals perquè la companyia Fecsa Endesa pugui argüir causes de força major", ha assenyalat.
 
"La UME del Ministeri de Defensa ens va donar un servei espectacular. Ens ha ajudat molt. Li demanarem la seva col·laboració", ha assenyalat.
 
Finalment ha deixat clar que "en absolut he pensat a dimitir. Em veig capacitat per repetir com a conseller d'Interior. Val la pena treballar pel país".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 sulfuro sulfuro, Barcelona, 16/03/2010 - 20:45

Exijo saber quién ha sido el genio que pidió
regresaran a sus unidades y por qué.
El cinismo de los que abominan del Ejército Español y ahora quieren que les saque las castañas del fuego que han encendido sus
amados políticos es digno de mejor causa

#10 JPC, Barcelona, 16/03/2010 - 19:52

A mi em sembla molt bé que els soldadets de la Chacón en lloc d'estar-se tocant els ous a les casernes facin un bon servei a la ciutadania.
Per això el pressupost de defensa és sempre el més alt.

#9 Soldat català, Catalunya resistent, 16/03/2010 - 00:47

Un altre motiu per crear d'una vegada per totes un exèrcit català i recuperar les competències en defensa. Saura que es retiri d\'una vegada...

#8 joan, manresa, 15/03/2010 - 18:24

Paguem amb els nostres impostus el manteniment d'aquesta gent,es lógic que donguin ayuda tecnica i de mans.Sr.Saura,a la nevada del 2001van venir,i van rebre criticas de tota l'esquerra,recorda oi.?Are van venir i van marchar,Que ha pasat.?Plegui home

#7 Bacus, Tarragona, 15/03/2010 - 16:17

Saura faria be de callar i plegar per dignitat però com això no sap ni com s'escriu continua, ara be li queda ben poc d'escalfar la cadira. L'exercit se l'hauria d'endur ben lluny, a veure si aixì deixa de prendren's el pel i els diners.