Publicitat

Demana diners als ciutadans per no perdre "els nostres pisos"

SOS d'Artur Mas

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, en roda de premsa, ha criticat l'augment de la multa que els hi ha imposat el Tribunal de Comptes pel 9-N i ha demanat als catalans que aportin diners a la Caixa de Solidaritat pel tal que tant ell com la resta de "represaliats" no surtin perjudicats econòmicament.

"Sobretot demanem, no ja per nosaltres, sinó per tota aquella gent que va venir després de nosaltres i que van continuar el procés, per tota aquesta gent represaliada també econòmicament, demanem que aquest corrent de solidaritat que hi ha hagut al país no s'aturi", ha dit.

"Ja no ho demanem per nosaltres ni per les nostres famílies, nosaltres finalment hem pogut tenir aquesta ajuda. Ho demanem per totes aquelles persones que van venir darrera nostra i que també se la van jugar!, ha assenyalat, a més d'agraïr "la tasca i el compromís de la gent que gestiona la Caixa de Solidaritat".

"El que han fet les persones que han ajudat serveix i molt, perquè ens ajuda a nosaltres i les nostres famílies. No perdem els nostres estalvis, el nostre patrimoni, els nostres pisos. És útil, no ho deixeu de fer", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

82 Comentaris

Publicitat
#77 Sergi Sergio, Barcelona, 04/08/2019 - 14:31

Con todo lo que nos habeis robado y aun nos pides dinero, pideselo a todos los que llevan 30 años chupando del bote y saqueando las arcas publicas y dejanos tranquilos al resto.

#76 Tabarnés puro, Barcino, 04/08/2019 - 01:55

Artur Mas, la Lola Flores del prusés.

#75 Niji, space, 04/08/2019 - 01:06

madre mía como ha envejecido en un par de meses.....

#74 Joan del Bages, Manresa, 03/08/2019 - 22:12

I és d'esperar que un cop reintegrats la Gene els destini a la Sanitat o els Serveis Socials i no a despeses il.legals. No entenc com l'astut, la Ortega i tots aquests poden tenir tanta cara dura.

#73 Joan del Bages, Manresa, 03/08/2019 - 22:09

De fet els 5 M i mig ja els havíem pagat amb els nostres impostos, tan mal gestionats, per no dir malversats per l'astut, la Ortega i Cia. Ara els han retornat la caixa de la solidaritat, ès a dir els pro-procès Just. La paradoxa és wie ara el.TCu ho haurà de reingressar a la Gene, que ha estat l'administració defraudada.