Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2020. 10:22h.

SOS de Pascal al PDECAT

La líder del PNC proposa ara una aliança electoral "forta"

SOS de Pascal al PDECAT

La líder del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Marta Pascal, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha apostat per una aliança electoral amb el PDECAT i “plantejar una opció electoral forta amb capacitat de transformar”.

Pascal, d’altra banda, creu que “la gestió del Govern de Junts i ERC deixa molt a desitjar. Sorprèn que ningú hagi dimitit després del nyap de les ajudes als autònoms”. “Tot plegat acaba fent que ciutadania i política es distanciïn cada vegada més”, ha lamentat.

La dirigent del PNC considera que “la nostra opció electoral ha de tenir com a prioritat la recuperació econòmica de Catalunya, sempre des del catalanisme polític”. "Penso que ara mateix el país és la prioritat. L'important és deixar els extrems i treballar per les prioritats de les persones, amb una actitud moderada, sense personalismes”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Bintay, Vidreres, 11/12/2020 - 19:11

El psoe t’ha deixat a l’estacada. Per reventar l’independentisme ara els va millor la Chacón. Coses que passen, Marta. Ja ho veus: ara hauras de treballar (si trobes feina, clar)

#14.1 Jawad Medaweld, Adana, 12/12/2020 - 08:01

Hay más trabajo de fincas, urbanas o no, de regadío.
Es decir, que te rieguen la finca propia o arrendada a otras personas (su única parcela o bien dos parcelas y el minihuerto superior).
Otra cosa diferente son las normas fitosanitarías que se deben o deberían cumplir para teniendo pocos clientes pero selectos les interese el producto de la finc

#13 Els principis, Girona, 11/12/2020 - 14:35

A l'escola de la "repressió" quan encara ens ensenyanen quelcom més que xorrades polítiques, apreníem el Principi d'Arquímedes i el de Pascal que teníen a veure amb la física, actualment la física hi te poc a veure en el cas del princpi de Pascal que regeix: "Si veus la moma en perill, demana fer pinya a veure que en treus"

#12 FRAN BCN, Bcn, 11/12/2020 - 14:24

Em sembla bé que el catalanisme moderat no indepe i legalista tingui escons al Parlament. Sembla que només puguin valer les opcions dels indepes fanàtics?. Doncs no. Hi ha moltes sensibilitats a CAT que cal tinguin.presència....

#11 un musclu, bcn, 11/12/2020 - 14:01

I, sense comptar amb les vostres families, qui us pot creure ara, després del pollastre que heu montat amb l arturet (alies el timonel de la ensaimada)?

#10 maria, bcn, 11/12/2020 - 13:49

No cal fer més comentaris, ella mateixa es posa el seu lloc. Ni una entrevista seria pot fer, (la pobre) sembla la de madriz qué cada vegada que obre el pinyó la caga!!