Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2020. 17:49h.

SOS de Puigdemont a l’independentisme

Demana una “gran manifestació” a Brussel·les el dia del seu suplicatori

SOS de Puigdemont a l’independentisme

L’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, en una piulada a twitter, ha recordat que “el dia 7 de desembre farà 3 anys de la gran manifestació "Omplim Brussel·les". Un bon dia per sortir a defensar els nostres drets en el cor de la institució més important de la democràcia europea: el seu Parlament. #nosurrender”.Puigdemont ha fet aquesta piulada després de que el Parlament Europeu l’hagi citat per a l’esmentat 7 de desembre per intervenir en el procediment obert al Comitè d'Afers Jurídics del Parlament Europeu, on s’ha de decidir si li retiren la immunitat. En principi la compareixença serà presencial.

Puigdemont, juntament amb Toni Comín i Clara Ponsatí -que també hauran de comparèixer- s’han queixat pel fet que sigui el mateix ponent qui s'encarregat dels tres casos i demanen un ponent diferent per a cada suplicatori.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#31 Verwandlung, Barna, 18/11/2020 - 10:13

El pobre Löw enttrenador de la selecció alemanya es va deixar el pentinat de Puigdemont i en quatre dies ha ensorrat l'equip i perdut per 6 a zero contra els Untermenschen espanyols. Se sospita que el director del programa del cöet que ha fet figa aquest cap de setmana mtambè va pentinat igual.

#30 Neferu, Barcelona, 17/11/2020 - 12:46

¿Qué sinvergüenza!!, le importa una merda que la gente que le apoya se contagien. Pues ese día España debería cerrar las fronteras. No queremos otro Perpinyá , que fue el causante de cientos de contagios y se llevó por delante la vida de mucha gente, sobre todo de Igualada, de donde salieron autocares repletos de igualadinos .

#29 Lola, barcelona, 17/11/2020 - 10:54

I la pandemia del Covid??????. Esto lo demuestra todo.

#28 Alcoberro´s, Barcelona , 17/11/2020 - 10:33

Debería ser Europa quien advirtiera a este "egoísta irresponsable golpista fugado de la justicia" que en plena pandemia no es de recibo organizar grandes concentraciones de gente.

#27 Menjamela Grandi, Anapurna, 17/11/2020 - 09:54

¿En plena pandemia? Really George??
Estos no se conforman con haber contaminado Perpignan que ahora quieren dar también el campanazo en Bruselas, que ya van servidos.