Publicitat

Puigcercós: "Si us estimeu la llibertat, si us estimeu aquest país, ajudeu-nos"

SOS d'Esquerra

Puigcercós fent pinya en un castell dintre del Palau

El president i candidat d'ERC a la presidència de la Generalitat, Joan Puigcercós, ha demanat que la gent "ajudi Esquerra" el proper 28 de novembre per a poder seguir sent un partit decisiu al Parlament.

En aquest sentit el presidenciable ha demanat que la gent vagi el proper 28 de novembre a votar "perquè els que es quedin a casa estaran treballant pel color blau, el blau del partit popular i no el del pont de mar blava d'en Lluís Llach. I aquest blau no ens interessa, perquè és un blau que ens portarà a estancar-nos, a ser més colònia. Hem de pensar en groc. Si ens estimem aquest país, la llengua i la cultura hem de fer un pensament. A nosaltres ens agrada el groc d'Esquerra". "Ajudeu-nos. Ajudeu-nos a fer un país més lliure. Ajudeu-nos a seguir avançant com a país. Ajudeu a la gent d'Esquerra", ha conclós

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Joana, Sabadell, 21/11/2010 - 13:16

Com? No entenc. Que no era ERC, que havia d'ajudar-nos?

Quina vergonya, quina colla de lladres!

#15 pere, valencia sud, 21/11/2010 - 12:19

ERC teniu el que us toca. Heu esfonsat el nacionanalisme a València i ara a Catalunya. Foteu el camp i disoleu-se.

#14 JoanMarti, Abrera, 21/11/2010 - 00:16

I mes tonteries, Erc seguira be, els que no sortiran son rcat i si pels pels 1, El Uriel es suicidara o anira a plataforma per catalunya, jajajaj habiam si hi ha sort. Lo pitjor de tot Catalunya, aquesta si que hi perdera. nomes pel egoisme d'alguns.

#13 David , (Badalona), 20/11/2010 - 21:17

ERC no teniu vergonya!! Desprès de tots aquests anys, de tanta gent descontenta que us va votar, però per a que? Per no res!! Per que no heu fotut res!!! Botiflers!!

#12 Miquel, Calella, 20/11/2010 - 21:01

¿Encara té vergonya de demanar el vot després dels 4 anys de submissió a en Montilla? Llegiu, llegiu: http://xrl.us/valentiesdesquerra