Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2009. 17:03h.

Sostres demana la dimissió del director de la Trias Fargas

"Aquest home haura de dimitir ara mateix. O haurien de cessar-lo"

Sostres demana la dimissió del director de la Trias Fargas

Agustí Colomines, el primer per l'esquerra, en un acte de Ramon Tremosa a les europees

El periodista Salvador Sostres ha demanat la dimissió del president de la fundació Trias Fargas, Agustí Colomines, i ha afirmat que, si no dimiteix, "haurien de cessar-lo". Sostres es refereix a unes recents declaracions de Colomines, en què advertia que podria acabar "tirant de la manta".

A un article publicat al diari Avui, titulat "Si som els bons", Sostres diu que Colomines "ha amenaçat que si el continuen pressionant acabarà 'estirant de la manta per posar el país en crisi i convertir això en Itàlia'. Aquest home hauria de dimitir ara mateix. O haurien de cessar-lo fulminantment si no ho fes".

Afegeix que "si té coneixement d'algun delicte que no ha denunciat és un còmplice i a Convergència no hauria d'haver-hi lloc ni per a delinqüents ni per als que els encobreixen". I també afirma: "Després cal dir que és d'una baixesa política i moral que fa molt temps que no vèiem que un home sol s'atreveixi a amenaçar tota una nació. Qui s'ha cregut que és? Convergència es va equivocar incorporant aquest excomunista sense escrúpols".

Segons Sostres, "Colomines ha tancat la seva argumentació dient que és 'a punt de plegar de Catalunya perquè estic molt avorrit d'aquest país'. Si vol plegar que plegui. De fet, no hi ha treballat mai per Catalunya: s'ha preocupat només del seu interès".

Conclou afirman que "els països, i sobretot els països ocupats, necessiten una altra mena de generositat i no aquesta pedanteria estèril d'oportunistes que han vingut a parlar del seu llibre. Convergència es va equivocar amb en Colomines. Això hauríem de deixar-ho per als socialistes".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Montse Roig, Barcelona, 18/10/2009 - 10:40

Expressar el que un pensa i sent ha de tenir un preu tan alt com la dimissió o la cessió? Au, vinga! En quin país vivim! On és la llibertat d\\\'expressió?
El que convé és criticar menys i treballar més per esclarir la veritat.

#3 anna, cat., 18/10/2009 - 03:12

Sostres, ultimament, m'agrades molt. Cada dia hi posses mes seny en el que escrius.

#2 Vicentet, valencia, 17/10/2009 - 20:37

EL "bigotes" Correa va cobrar un milio d euros en comisions a rael de la visita del Papa a Valencia. Comencem a tirar de la manta tots? sobren funcionaris, esta clar.

#1 Sansón Carrasco, (Talavera de la Reina), 17/10/2009 - 19:51

La ressaca del Cas Millet serà llarga i es carregarà més d'una carrera política.