Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2011. 21:23h.

Sostres recomana votar Duran

Malgrat que al 2008 el va qualificar de "nena" i va dir que "no té fusta de polític"

Sostres recomana votar Duran

Sostres, amb Laporta, durant un acte de Solidaritat

Salvador Sostres recomana el vot per a Josep Antoni Duran Lleida, candidat de CiU, de cara a les properes eleccions generals, malgrat que fa un temps el va qualificar de "nena" i de no tenir "fusta de polític".

L'escriptor, en un nou article publicat al seu bloc, afirma que "la veritat és que votaré Duran. Sí. I ho faré content, perquè em sembla el polític català que més honestament parla de Catalunya".

Segons Sostres, després d'admetre que fa uns anys li feia "ràbia" el que deia, afirma que el líder d'Unió "tenia raó i jo estava equivocat". També comenta que el secret de Duran és que "s'assembla a Catalunya i als catalans, perquè ens dóna la dimensió exacta del que som. Som un país de comerciants hàbils i d'individualitats remarcables".

Explica que si a algú li fa fàstic apostar pel candidat de CiU "en realitat et fa fàstic Catalunya. Hi ha d'altres partits més independentistes, però que sempre són minoritaris, i que no entenen el país, perquè no són com el país".

Malgrat tot, el febrer el 2008 l'escriptor va publicar un article titulat "La nena Duran", coincidint amb l'ingrés hospitalari del polític per un càncer de pulmó, en el qual considerava que "té crisis, es posa malalt. Ves a saber quina cosa respiratòria li ha agafat ara".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 Almogàver, La Sagrera , 10/11/2011 - 17:19

Quan a principis del segle XX van anomenar alcalde de Barcelona a un tal Sostres, Albert Llanas va escriure.
Al qui neix amb mala sort,
no li falten parenostres,
que a mi el Sr. Sostres,
m'ha sortit un sostre mort.

#10 De Mariot, Badalona, 10/11/2011 - 17:01

Cal felicitar Laporta per haver impulsat personalitats catalanistes com López Tena, Sotres, etc. Ho ha fet de conya.

#9 Esteve, Barcelona, 10/11/2011 - 10:34

Qui hagi escrit aquest article demostra que no ha entès res del que pretén dir en Sostres a l'article original. No hi ha cap incoherència entre aquest article i el fet que fa un temps digués que en Duran era un nena.

#8 Claüc, Sabadell, 10/11/2011 - 08:27

Des que escriu a mitjans espanyols que s'ha tornat espanyolista. Ara demana el vot a qui pot garantir més la unidad de España, a CiU, que tot fent-se passar per catalanista i quasi independentista, segueix buscant l'encaix amb el nostre botxí.

#7 Josep, Vilanova, 10/11/2011 - 08:22

I qui és aquest Sostres per recomanar el que haig de votar jo?. Aquí hi ha molts pseudoescriptors i pseudoperiodistes que quan venen eleccions sempre es venen al millor postor. És el que passa a una monarquia parlamentaria bananera com la nostra...

#7.1 Esteve, Barcelona, 10/11/2011 - 10:29

En Sostres no recomana cap vot, el titular d'aquesta notícia és totalment erroni. A l'article original ell només explica la seva intenció de vot i el perquè, en cap moment es recomana el vot a ningú. Llegiu l'article original.