Publicitat
Política · 16 de Març de 2010. 18:09h.

Sostres tracta Montilla de malalt amb síndrome de down

El columnista d'El Mundo també critica la directora de TV3

Sostres tracta Montilla de malalt amb síndrome de down

Sostres, a Canal català

El columnista d'El Mundo Salvador Sostres, publica una entrada al seu bloc sobre l'entrevista del president de la Generalitat, José Montilla, a TV3 en la que afirma textualment el següent: "Fa molts anys que la Mònica és tova amb Montilla. Amb el temps he desenvolupat una teoria que té molt més a veure amb motivacions extraordinàriament sensibles.  No voldria ser malinterpretat, però és que no se m'acut res més. La senyora Terribas és especialment sensible, per motius privats, a la malaltia del síndrome de down, i això deu fer que gairebé sense adonar-se'n desenvolupi un extra d’empatia amb les persones que es puguin trobar en aquesta situació o en una situació similar. Vet aquí l’única explicació raonable d’aquesta històrica suavitat amb Montilla. Són assumptes privats". Sostres té publicat, entre altres, el llibre 'Sóc convergent i què'.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Andreu Bastida, Granollers, 18/03/2010 - 18:50

El Xarcuter de Sarrià està força acabadet, el pobre.

#27 Dani, Barcelona, 18/03/2010 - 17:55

Estic fart d'aquest personatge (no és més que un actor) que canvia la jaqueta quan convé i que no té límits a l'hora d'insultar. I més fart estic dels mitjans que li donen cobertura, com fa sovint aquest portal. Boicot als demagogs com Sostres

#26 No, Girona, 18/03/2010 - 14:29

No s'hi val tot. Sobretot els que podeu escriure cada dia. Jo no he votat mai pel Montilla, però comentaris com el teu el fan més popular i atu et deixen com un drap brut. Els mitjans haurien de ser valents i exclore gent com tu.

#25 Beto, Barcelona, 17/03/2010 - 17:51

SOOOOOOOOOOOOSostres.Tot te un límit , inclús per a tu.Reconeixo que molts cops te considerat valent i preclar, però aquest cop t'has passat tot i que estic segur que ho has fet sense maldat . Jo de tu demanaria disculpes a na Mònica i a tots nosaltres.

#24 Castells, Bcn, 17/03/2010 - 15:33

Apart de maleducat i falta de respecte als sindromes de Down, i al president Montilla; el que ho sembla es ell. I soc antimontilla, antipsc, anticrosta, etc. Pero la manca de respecte envers persones deficients, denota una pocasoltada i malaeducacio