Insults i xiulets contra els socialistes durant l'ofrena floral

Els actes de la Diada han començat amb la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova a la Ronda Sant Pere de Barcelona, on hi han participat institucions, partits polítics i entitats de Barcelona i de Catalunya. En el torn dels partits, hi han assistit tots a excepció de PPC i Ciutadans.

El PSC ha vist com la seva comitiva, encapçalada per Miquel Iceta i l’expresident de la Generalitat, José Montilla, ha estat escridassada pels independentistes aplegats al voltant del monument. Els socialistes han rebut xiulets, crits de “botiflers”, “no sou dignes” o ”sou basura".

Els primers de fer l'ofrena han estat els Mossos d'Esquadra i la seva Guàrdia d'Honor, un grup de voluntaris on hi ha representat tot el cos, que l'han fet vestits amb l'uniforme de gala. La comitiva de la policia catalana l'han encapçalat el seu director, Pere Soler, i el seu major, Josep Lluís Trapero.

Just després ho han fet el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que hi ha anat acompanyat dels consellers govern. El portaveu, Jordi Turull, ha assegurat que “ara això ja està en mans de la gent. Ara ja és la gent de qui depèn l'èxit o no de l'1 d'octubre. El govern ho ha fet tot, el govern ho seguirà fent tot perquè l'1 d'octubre tingui totes les garanties i vagi el màxim de gent".

44 Comentaris

Publicitat
#33 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 12/09/2017 - 11:00

"basura" és un estrangerisme.

#32 Cap gros, Palamos, 11/09/2017 - 20:54

35 anys acomplexats amb liders sensa carisma i pseudoindepes o indepes del tot han ajudat a que els nacionalistes imposessin el seu relat, ara comenseu a plantar cara, si us insulten alguna cosa feu be, pero potser tard....

#31 Rodejet, Barcelona, 11/09/2017 - 19:40

La majoria de vegades aquells que pretenen ridiculitzar als altres, acaben caient en el ridícul més absolut, això acostuma passar sobretot en individus sense personalitat que acaben adoptant el nom dels altres.

#30 Hasta las narices, Barcelona, 11/09/2017 - 19:17

La revolución de las "sonrisas" en todo su esplendor...

#29 Sergi, Barcelona, 11/09/2017 - 18:58

Insultos a Iceta y aplausos a Otegui, la deriva del separatismo ya es un delirio total, esta completamente putrefacto de arriba abajo.