Publicitat

L'exjugador del FC Barcelona ha donat el seu suport a la federació nacionalista

Stòitxkov, amb CiU

L'exjugador, al míting de CiU

L'exjugador del FC Barcelona, Hristo Stòitxkov, ha estat un dels assistents a l'acte central de campanya de CiU, que s'ha fet aquest diumenge al Pavelló de la Vall d'Hebró de Barcelona. El búlgar, que no és el primer cop que dóna suport a la federació nacionalista, estava ubicat a les cadires de primera fila, al costat d'alguns dels alts càrrecs del partit.

Stòitxkov ha seguit amb detall els parlaments dels candidats, i en especial el del líder de la formació, Artur Mas i el del diputat al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida. Precisament, el búlgar els ha saludat efusivament al principi i al final de l'acte, igual que ha fet amb Jordi Pujol, al qual, durant una celebració del Barça a la Plaça Sant Jaume va 'nomenar' "Rei de Catalunya".

I és que l'exdavanter té molt bona relació amb la família Pujol i així ho va explicar en una entrevista publicada el passat mes de març al diari Sport. "La familia Pujol siempre ha estado muy presente en mi vida futbolística. Jordi Pujol ha hecho cosas espectaculares en 22 años en el gobierno. Siempre que tengo tiempo tomamos café, con Marta Ferrusola, con él. A pesar de ser el político número uno, es una gran persona y le sigo teniendo un gran cariño a esa familia", afirmava.  

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Carrasclet, Girona, 23/11/2010 - 17:35

Miquel (BCN) el teu missatge continua sent absurd, les coses s'han d'argumentar amb un mínim d'imteligència.

#4 Miquel, BCN, 21/11/2010 - 23:13

Federació nacionalista Unionisme = Espanyolisme * Nota: en el primer missatge el signe més ( ) misteriosament ha desaparegut

#3 A. Llorens, Visca Catalunya i visca el Barça!, 21/11/2010 - 22:18

Hristo, amb tantes alegries que em vas donar al Camp Nou, qui m'ho anava a dir que encara em donaries una altre, d'alegria.
Encara marques gols, i per molts anys!

#2 Stòitxkov per sempre!, Barcelona, 21/11/2010 - 22:11

Miquel, a més de no saber ni escriure un missatge amb sentit, el poc que se n'entén, fa pena. Què prens lliçons del "conseller" Llena, tu?

#1 Miquel, BCN, 21/11/2010 - 21:52

Federació nacionalista Unionisme = Espanyolisme