Publicitat

Ada Colau ‘rebentava’ mítings d’ICV

Superheroïna

Imatge d'El Punt Avui

L’alcaldable i líder de Barcelona en Comú, Ada Colau, va boicotejar un acte de campanya d’ICV a les eleccions municipals del 2007. Colau, en efecte, va interrompre la llavors candidata a l’alcaldia, Imma Mayol, vestida de Supervivenda, una superheroïna que feia servir el col·lectiu V de Vivenda com a imatge en les seves reivindicacions.

La candidata de Barcelona en Comú -coalició en la que també hi és actualment ICV- va interrompre Mayol durant un acte de presentació de les seves propostes electorals a les municipals del 2007, tal i com recorda aquest dilluns El Punt Avui.

Colau era una de les activistes del col·lectiu V de Vivenda, precedent de la PAH, que tenia com a lema "No tindràs en casa en ta puta vida", i que va iniciar una sèrie d’actes reivindicatius amb Supervivenda com a protagonista.

Diferents membres d’aquest col·lectiu van interrompre en actes de la campanya electoral vestits de superherois emmascarats i amb el número 47 a la capa, per recordar l’article de la Constitució que garanteix el dret a l’habitatge digne.

De fet, la mateixa Colau va presentar en una roda de premsa l’inici d’aquestes reivindicacions i, tal i com va explicar en un programa de TV3, va conèixer la seva parella, que també es va vestir de Supervivenda, durant aquella campanya.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#26 ramon, BCN, 12/05/2015 - 13:33

Era actriu (en un programa d'Antena3). Tampoc hi ha tanta diferència amb fer de política...

#25 De-MAS-Cràcia, Barcelona, 12/05/2015 - 03:01

Más allá de formas e indumentaria (que gozan de la eximente de juventud), lo importante es el mensaje, criticar lo que criticaba tiene mucho mérito, máxime en aquellos años en los que nadie quería reconocer la existencia de una burbuja inmobiliaria que a la postre se ha llevado el país por delante.

#24 Estranys amics, bcn, 11/05/2015 - 22:09

Els d´IC-V, que jo sàpiga, no han renegat de la política feta... així, doncs, com és que la Colau ara els troba bons i s´hi alia??? Suposo que és oportunisme... ah! Teresa Forcades, què penseu fer, vosaltres?!?!

#23 pers, tortosa, 11/05/2015 - 20:38

La han sacado periodistas de CDC,para ridiculizarla.Demuestra que Colau desde joven ha luchado por ideas y no por intereses.Y personas así,son las que hacen falta en política.Los que la quieren echar son los que lo quieren todo bien atado
Y nosotros buenos corderos,haciendo oídos a "los mejores"

#23.1 De-MAS-Cràcia, Barcelona, 12/05/2015 - 03:07

Pues creo que no tienen muchas luces esos periodistas de CDC. Me da a mí que esto le hace más bien que mal a la candidatura de Barcelona en Comú. Por cierto, el mensaje sigue aun más vigente hoy sólo que ahora el gran maligno es CiU, emperrada en mercadear con la sanidad y la educación.

#22 PERONISTA, PERONISTA, 11/05/2015 - 20:05

ni Comunista ni Perroflauta ni Okupa ni anti-Sistema... és simplement una PERONISTA

crec que s'ha vist tots els vídeos d'Argentina o té molts amics argentins i s'ha après la lliçó... el Peronisme mai funcionarà a Regne Unit, Alemanya.. però sí (lamentablement) a BARCELONA, GRÈCIA, potser MADRID...

#22.1 made in Argentina, Buenos Aires, 11/05/2015 - 20:40

efectivament, els escratxes (o escarnis) són genuïnament made in Argentina