Política · 19 de Maig de 2017. 18:30h.

Suports antisistema

La CUP reuneix a Catalunya el Pirate Party islandès, el Antarsya grec i el Bloco de Esquerda portuguès, entre d'altres

Suports antisistema

Reunió entre la CUP i els representants de les oganitzacions convidades (foto: CUP)

La CUP ha convidat una quinzena d'organitzacions polítiques europees i de la riba sud-est del Mediterrani perquè participin en diferents actes a favor del referèndum amb la intenció d'“internacionalitzar” el procés. “És imprescindible la tasca d'internacionalització i la solidaritat amb altres moviments”, ha assegurat el portaveu del secretariat nacional de l CUP, Quim Arrufat.

Els convidats de la formació antisistema s'han reunit aquest divendres amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva. També assistiran a l'acte central del Pacte Nacional pel Referèndum i aquest dissabte intervindran en una conferència organitzada per la CUP al campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra. “Que entenguin què passa aquí, perquè puguin donar-li suport, perquè vegin que allò que fem no és només per a Catalunya”, ha afegit Arrufat.

El partit anticapitalista presenta el procés sobiranista com la possibilitat de “posar urnes i obrir processos democràtics i constituents per fundar repúbliques democràtiques que reverteixin la por a donar la paraula a la gent”.

Entre les organitzacions convidades per la CUP hi ha: Momentum (Anglaterra), Rise (Escòcia), Via Democràtica (Marroc), el Partit Pirata (Islàndia), el BDS (Palestina), el Razem (Polònia), Bloco de Esquerda (Portugal), Dei Lenk (Luxemburg), Antarsya (Grècia), Die Linke i Interventionistiche Linke (Alemanya), HDP (Kurdistan), Sinn Féin (Irlanda). Altres organitzacions són Sortu del País Basc, el Comitè Català de Suport al Rif o el SAT d'Andalusia.

Les quinze organitzacions es reuneixen amb Carme Forcadell

13 Comentaris

Publicitat
#13 André, San Theodoros, 22/05/2017 - 10:31

Después se han ido a un taller de derechos humanos donde agentes de la policía política cubana han hecho una demostración de picana eléctrica con un peligroso disidente contrarrevolucionario.

#12 Tom, Barcelona, 20/05/2017 - 09:08

Walking dead !!!!!

#11 Follower, Bcn, 20/05/2017 - 02:55

Faltan els del Okupa Party y els Nois de Berga Party, i els Colocats Party de la generalitat.Quina grasia escolti.

#10 Escèptic, Bcn, 19/05/2017 - 23:55

Deuen haver vingut un rasta per partit. Els gossos els deuen haver deixat fora

#9 Piticly66, Igualada, 19/05/2017 - 23:46

La foto de arriba es cojonuda, quince personas esparcidas por la sala intentando rellenar los huecos entre butacas vacías ..vamos, que muy interesados y muy unidos no se les ve ..