Publicitat
Política · 6 de Juny de 2019. 10:47h.

Supremacisme indepe

Espot tracta Rufián de “pinxo de Santa Coloma” i li retreu "poca catalanitat"

Supremacisme indepe

El líder de Catalunya Acció, Santiago Espot, en una piulada a twitter, s’ha referit a les paraules de Gabriel Rufián on el diputat d’ERC afirmava que “no sóc independentista ni nacionalista". Espot ha tractat de "pinxo de Santa Coloma" a Rufián i ha posat en dubte la seva catalanitat.

"El pinxo de Sta.Coloma acabarà manant a @Esquerra_ERC. Passarà com a @socialistes_cat on els 'capitans' de l'àrea metropolitana van acabar amb la poca catalanitat existent", ha lamentat. Un usuari de twitter ha replicat a Espot que "el Pinxo de Santa Coloma és tan català com tu, i possiblement tingui un projecte més interessant i possible que el teu, per aquest país. Fes-t'ho mirar ànima d' arranca-cebes".


"El projecte del pinxo és alguna cosa sobre les esquerres, una república de no sabem on i l'estima als pobles d'Espanya. El meu és un estat català independent i cap amor per Espanya. Vostè veig que prefereix el primer. Personalment faré tot el possible per tal q fracassi", ha contestat Espot.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#31 Julio Loras Zaera, Tortosa, 08/06/2019 - 18:06

Digne col·lega del racista Torra.

#30 Decebut, bcn (tbn), 07/06/2019 - 23:23

No combrego amb les idees del Sr. Rufián. Però, per què hauria de ser un "pinxo"? En realitat, posats a triar, no em sembla, ni molt menys, el pitjor dels dirigents del seu partit. Si més no, em sembla que no ha dit ni la mil.lèssima part dels disbarats que ha dit l' extremament sobrevalorat líder de la seva formació.

#29 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 06/06/2019 - 23:58

Rufián es un rufián ¡Es evidente! Aquí y en las antípodas; en esta tierra y en el cielo de la República.

#28 Jajajaja, me parto! El fin (independencia) no justificaba los medios?, Hasta los cojones, 06/06/2019 - 23:57

Quitaos la careta de una vez, si señor! Independencia, quien la pide ? Gente derechas (pdcat) i gente de pseudo-izquierda (ERC), i gente ultra de derecha e izquierda (Cup, sindicatos amarillos). Al final, vuestra ideología, tan diferente, OS enfrenta. La independencia por encima de todo y de toda la gente? Estáis locos o que?

#27 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 06/06/2019 - 23:12

El Rufián: “no sóc independentista ni nacionalista".
Creo que es de las pocas veces que dice la verdad. Todos sabemos que es simplemente un jeta que vive del sistema. La cuestión era no trabajar y lo ha conseguido. Ese es en esencia el proyecto Rufián.