Publicitat
Política · 16 de Gener de 2018. 12:17h.

Tabàrnia es posa les piles

“Hi haurà resposta”, adverteixen els promotors

Tabàrnia es posa les piles

Els promotors de Tabàrnia, la hipotètica comunitat autonòma que aplegaria Barcelona i Tarragona s’han presentat avui en un roda de premsa al Col·legi de Periodistes de Barcelona. El tertulià i consultor Joan López, un dels promotors, ha assegurat que “Tabàrnia és la garantia que hi haurà resposta” en el cas que l'independentisme continuï per la via unilateral.

“Tabàrnia arribarà tan lluny com els independentistes vulguin arribar. Tabàrnia és la seva ‘pesadilla’ com ells han estat la nostra”, ha continuat. Tant Joan López com Jaume Vives, un altre dels participants, ha emprat el català.

tabarnia.jpg

“Tabàrnia -ha afegit-és la garantia de que si mai més el separatisme no compleix el que ha dit al Tribunal suprem o sigui que abandona la via uniletaral i torna a intentar la ruptura, ja no hi haurà milions per persones a casa ‘asustadas’ mirant la TV, pensant que les seves vides, el seu futur i el dels seus fills queda en mans d’una colla d’irresponsables que ha utilitzat el poder per anar contra la meitat de societat catalana i el conjunt d’Espanya i Europa” ha insistit.

El periodista ha recordat que “el 8 d’octubre el mite de la Catalunya enfrontada a Madrid va caure amb una primera manifestació milionària dels catalans silenciats” i que “el 21 de desembre Catalunya, Espanya i el Mon, que en aquest cas si que ens mirava, va descobrir que la contrarrevolta es basava en classes mitjanes, urbanes, catalanes i per tant inequívocament espanyoles”.

Un dels moments que ha estat rebut amb més aplaudiments és quan ha recordat que “Rufian diu que Tarragona no te historia, i tant que la té, Tarraco va ser la capital de la Hispània Romana, això és Tabàrnia, la Catalunya que lidera i és capital a Espanya.

Publicitat
Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#38 Purria Espanyola, Bcn , 17/01/2018 - 08:16

Que el portavoz sea del Opus y ademas carlista declarado ,jajajaaajjaja no tiene precio,ni en la Catalunya mas interior se les hubiese ocurrido jajajajajajajajajja Ñerdos pero ñerdos hasta el fondo jajajaja

#36 Albert, BCN, 16/01/2018 - 22:16

Al trol purria llamado Traspinedo, Tabarnia es catalana y española y con mucho orgullo. El mon ens mira jajjajaja

#35 M, Sabadell, 16/01/2018 - 20:19

Tabarnia es un proyecto potente que mejoraría la vida de todos los catalanes, unos mejorarían su bienestar, y otros se quedarían con sus diarreas mentales sin poder incordiar a los demás.

#34 Kropotkin, Vic, 16/01/2018 - 18:01

Visca Tabania lliure de lladregots de CDC... Jua, jua, jua,...

#33 prr prrrrucès., Puigdemoney, 16/01/2018 - 17:49

Ola ke ase?