Publicitat
Política · 4 de Març de 2018. 14:29h.

Tabàrnia treu pit

Omplen la plaça Sant Jaume de banderes espanyoles

Tabàrnia treu pit

Plaça Sant Jaume plena de banderes espanyoles

Milers de persones s'han manifestat aquest migdia al centre de Barcelona convocats per la Plataforma per Tabàrnia amb el lema "S'ha acabat la broma, Visca Tabàrnia". La Guàrdia Urbana de Barcelona ha xifrat en 15.000 persones els assistents a la marxa, que han omplert la plaça Sant jaume.

Els manifestants han portat nombroses banderes espanyoles, de Tabàrnia i senyeres i han cridat consignes a favor de la unitat d'Espanya. Alguns dels assistents han lluït caretes amb la imatge d'Albert Boadella, autoproclamat president de Tabàrnia i, quan la protesta ha arribat a la plaça Sant Jaume, s'han sentit crits de "Puigdemont, a presó", "Ada Colau, conspiradora" o "Colau dimissió".

La manifestació ha començat davant el monument de Rafael Casanova, a la ronda de Sant Pere, on els manifestants han dipositat alguns rams de flors i han cantat la Santa Espina i l'himne espanyol. La concentració ha comptat amb l'assistència d'Aleix Vidal Quadras, el president d'Empresaris de Catalunya, Josep Bou; el secretari general de Vox, Javier Ortega; Enric Martínez d'Unidos SI i Álvaro de Marichalar.

Quan la manifestació ha passat davant la prefectura superior de la policia espanyola a Via Laietana, els assistents han cridat consignes de suport com: "Aquesta és la nostra policia", "visca la Policia Nacional" i "no esteu sols".

Publicitat

105 Comentaris

Publicitat
#43 Claxeiro, Castellón, 13/03/2018 - 20:15

". . . es importante incidir en las políticas de integración de los inmigrantes. No se hizo cuando los años 70. . "

QUE YO SEPA NADIE EMIGRA DENTRO DE su propio País. Ni emigrantes ni inmigrantes. Lo tuyo es RACISMO PURO Y DURO.

#42 Claxeiro, Castellón, 13/03/2018 - 20:01

Marxem de Tractòria. Tenim pressa. Freedom for Tabàrnia!:

Y DE LAS EMPRESAS QUE SE HAN IDO y se están yendo, especialmente de Tractoria, cuándo hablamos? No es cosa menor porque a lo mejor son las que decantan la partida, hacia Tabarnia o hacia Tractoria.

#41 Lo Pardal, La Figuera, 05/03/2018 - 18:25

Entre los Tabernarios borbonicos del otro dia, también habia otro simpático Freaki que se reivindicava ser descendiente del hermano de Casanovas, leyendo un papelito sobre no se qué de españa. Como entre su batiburrillo habia todo el campo freaki de la extrema derecha, me gustaria que los borbónicos tabernarios me hablasen de su rey.

#40 Borrell ll, Girona, 05/03/2018 - 17:47

Però exactament, que reivindica Tabàrnia ?

#39 Bougainville, Barcelona, 05/03/2018 - 11:22

Curiosa aquesta nova mutació ultradretana, ara manifestant-se a favor del no res. Per cert, on era el bufó del regne? Volem veure'l baixar de la gran indignitat a la indignitat absoluta; posats a fer el pallasso, feu-ho amb el vostre führer, pallassos ulres.