Política · 4 de Maig de 2019. 14:58h.

Talegón diu que la llista de Puigdemont és per "democratitzar" Espanya

"Com a espanyola, resident a Castella i nascuda a Madrid, és un honor poder contribuir a la denúncia"

La periodista Bea Talegón, que és una de les candidates de Junts per Catalunya a les eleccions europees en cas que finalment Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Toni Comín no es puguin presentar, ha assegurat que la llista JxCat és per "democratitzar" Espanya.

Talegón, en una roda de premsa des de Brussel·les amb Puigdemont, Comín, Ponsatí, Boye iTrias, ha afirmat que "com a ciutadana espanyola, aquesta llista representa la batalla per democratitzar la justícia a Espanya i Europa".

La suplent de Ponsatí ha subratllat que "com a espanyola, resident a Castella i nascuda a Madrid, és un honor poder contribuir a la denúncia" i ha destacat que "l'Estat democràtic i de dret encara està en construcció i som deutors d'acabar el que es va considerar una transició d'una dictadura a una democràcia que, encara avui, no ha estat possible consolidar".

Finalment, ha fet una crida a la UE perquè hi ha "milions de ciutadans espanyols que ens sentim indefensos en constatar que les institucions i la justícia estan al servei de mantenir la unitat d'Espanya en lloc de per sobre l'estat de dret".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#50 pepe, andorra, 07/05/2019 - 13:02

lo q hay q hacer para pagar las facturas a fin de mes......Eso si, como discutas la unidad de la lengua catalana diciendo q el valenciano y el mallorquin son lenguas diferentes, se lia parda.....El embudo separata de siempre, ancho para el separata y estrecho para los demas. A los tres años la otra dimitira por lo q sea y esta se llevara un año.

#49 Josep, Lleida, 06/05/2019 - 09:02

Com que a la Colau li ha sortit be, pues hi ha altres inutils/es que volen probar sort.

#48 Casandra, Mallorca, 06/05/2019 - 07:52

Otro ejemplo de como vivir recreando las versiones políticas del delirio: dan a comer estupideces, barbaridades, mentiras y actos simbólicos de escasa perspectiva de miras, mientras se pagan con los cargos que se intercambian la vida que niegan al ciudadano.
Un Titanic que se hunde desde el 2017 apilando cadáveres en la oscuridad y no del cine.

#47 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/05/2019 - 23:08

Despres d´haver estat afliada al PSOE, oferir.se a EQUO i Podemos, festejar amb UPyD i Ciudadanos, fundar un partit amb el exjutge Garzon mes efimer que el chiringuito del Fachin, clucar l´ullet a Bildu i el PNB finalment ha trobat el seu lloc a l a vida: al paradis de la ratafia, les De Gispert i els Rufians

Potser no es tan lerda com sembla

#46 Yolanda, Girona, 05/05/2019 - 21:50

Solo ver a esta señora en pantalla me sube la bilis. La encuentro tan...., prefiero no decir nada porque sólo me salen insultos y no es plan.
Venga, que se estrelle en su carrera política!