Publicitat
Política · 3 de Juliol de 2009. 15:53h.

Tampoc el 15 de juliol

Zapatero torna a incomplir una data sobre el finançament

Tampoc el 15 de juliol

Zapatero i Montilla, en un acte electoral

El president del Govern espanyol va fixar el 15 de juliol com a data límit per arribar a un acord sobre el nou model de finançament. Però no serà possible. És significatiu que la mesa i la junta de portaveus del Parlament hagin acordat aquest divendres ajornar fins a finals de juliol, probablement fins els dies 29 i 30, el ple monogràfic sobre finançament sol·licitat fa mig any per CiU.

A partir d'aquesta situació, el president de CiU, Artur Mas, ha donat per fet que el Govern de la Generalitat i l'Executiu espanyol "incumplirán" novament el termini del 15 de juliol. Segons Mas, es tracta de "un indici més que el calendari del 15 de juliol, fixat pels socialistes, tampoc es complirà".

"Fa la sensació", ha dit, "que es prenen això com el joc de l'oca. De oca a oca i tiro perquè em toca. En aquest cas és d'oca en oca i incompliment que em toca". I ha afegit que "aquest munt d'incompliments denota que el procés està molt desgastat. Sembla mentida que governant els socialistes a tot arreu hi hagi hagut tants incompliments".

Fins i tot al PSC han sorgit veus crítiques amb el president del Govern espanyol. La vicepresidenta del PSC, Manuela De Madre, ha afirmat que Zapatero, "es pilla els dits" al fixar dates com la del 15 de juliol sobre el finançament, en contraposició a la "prudència" del president de la Generalitat, José Montilla.

En declaracions a Ràdio 4, De Madre ha dit que no importa si l'acord és "el dia 15, 13 o 18 de juliol", i que "Zapatero té una certa tendència a posar dates, que després ell mateix es pilla els dits, cosa que no fa el president Montilla, que és la prudència personificada".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 joan, manresa, 04/07/2009 - 17:08

Tenim lo que ens merexem.,com diu el Pepitu,ens passen el pixa..,per els morrusi encare els fem un somriure..Quin país més desgraciat,..¿ On sou CiU,o CDC i ERC..?.Futeu pena,no ya nivell,som la riota de tot Espanya,El casal ya dïem,ens fot vergonya se

#11 Pablito, Vlc, 04/07/2009 - 15:56

Están esperant la sentencia del Constitucional per l'Estatut. Osiga que n'hi haurà sentencia este mes.

#10 alatac, barcelona, 04/07/2009 - 14:25

aquests espanyolistes residents a catalunya que acostumen a deixar veure la seva opinio a tota noticia referent al sobiranisme (per mostrar aversio esclar) aqui no diuen ni piu. AQUESTA ES LA MERDA QUE ENS DONA ESPANYA IGNORANTS!

#9 Sylvia, Olot, 04/07/2009 - 12:52

Els queda dignitat als del psc? no ho crec pas. I segurament no els quedaran votants d'aqui 2 o 3 legislatures, ara els inmigrants dels anys 70 ja tenen 70 anys, s'els acaba el xollo.

#8 Pere, Barcelona, 04/07/2009 - 12:34

NO ÉS NOTÍCIA. La notícia seria si complís la data.