Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2019. 16:48h.

Tanca la històrica planta de Bimbo a Granollers

L'empresa traslladarà la factoria a Santa Perpètua de Mogoda

Tanca la històrica planta de Bimbo a Granollers

El grup Bimbo tancarà la històrica planta de Granollers l'any 2020 i concentrarà tota la seva producció a Catalunya a la fàbrica de Santa Perpètua de Mogoda, després de l'absorció del grup Panrico. L'empresa ha anunciat que el 80% de la plantilla de Granollers es traslladarà a Santa Perpètua de Mogoda, a 17 quilòmetres de distància, i la resta de treballadors seran baixes cobertes principalment amb jubilacions i prejubilacions.

La Intersindical-CSC, però, ha alertat que el tancament de la planta de Bimbo a Granollers pot suposar despeses de transport addicionals de fins a 1000 euros anuals per a alguns treballadors, ja que "el transport públic per accedir a la localitat és molt deficient". En un comunicat, el sindicat també ha qüestionat si aquestes seran 'voluntàries' i ha considerat que es podrien fer tenint en compte l'antiguitat del personal de la fàbrica.

El sindicat ha reclamat que es faci una assemblea de treballadors per encarar les negociacions i que es garanteixi el futur del personal del qual serà el centre logístic de Granollers.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ojotuerto, Calafell (Tabarnia), 07/11/2019 - 19:16

En Granollers, como van quedando sólo los traballadors/as publics. Pues el caciquismo avanza, el process, también. El sindicato Obrero, ahora intersindical CSC, habla de serveis públic (Transports). jejejejejejejejej.

#1 Pericles, Bimboland, 07/11/2019 - 17:55

Pues yo de Bimbo cerraría las dos fábricas y mandaría a los sindicatos a pedir a CiU