Política · 11 de Març de 2020. 19:53h.

Tancat pel coronavirus

Els partits suspenen les seves activitats durant quinze dies

Tancat pel coronavirus

Miquel Iceta, amb Jaume Collboni, Eva Granados i Núria Marín, en una imatge d'arxiu (foto: PSC)

Els partits polítics han suspès o reduït la seva activitat per als propers quinze dies arran de l’emergència sanitària derivada del coronavirus. El PSC, el PPC i Catalunya en Comú han cancel·lat els actes previstos com reunions, congressos, cursos de formació o actes multitudinaris.

Ciutadans també ha suspès els mítings previstos i els seus membres reduirà la seva agenda d'activitats. La formació, a més, recomana el teletreball i la utilització de mecanismes telemàtics per a reunions de treball.

ERC, mentrestant, flexibilitzarà les jornades laborals, promourà el teletreball i suspendre congressos territorials amb més d’un centenar d’assistents. Aquestes mesures, indica el partit, es modificaran en funció de l’evolució del coronavirus i de les recomanacions mèdiques.

Junts per Catalunya i el PDECAT, sense actes multitudinaris previstos en la seva agenda, no ha posat en marxa mesures especial i seguiran les indicacions i recomanacions del Govern i de les autoritats sanitàries.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., CERRAR ESCUELAS OBLIGA A ABUELOS ESTAR JUNTOS CON SUS NIETOS CON EL PELIGRO QUE ESTO CON LLEVA ,, 12/03/2020 - 20:03

3 ) ACLARACION Lo que demostra EL CORONAVIRUS Esque LOS Politics en tots sus grandes Privilejios COTXE IFICIAL .Estan Indefensos como todos nosotros ante el Coronavirus ,AQUI RICOS Y POBRES SI SOMOS IGUALES Ya quel CORONAVIRUS NO HACE DIFERENCIAS . Contajia tanto a ricos como a pobres. CERRAR ESCUELAS PONE Abuelos con nietos

#3 Aclaración, Barcelona, 12/03/2020 - 09:46

Es lo único bueno del coronavirus, que los políticos se esconden y dejan de hacernos la vida imposible.

#2 Lula, Bcn, 11/03/2020 - 22:17

No hay mal q por bien no venga....

#1 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu .POLITICS NO BESAR NO DAR MANOS A LA GENTE SI VOLEU ESTAR SANOS MUCHO TIEMPO , UN CONSEJO GRATIS ALS POLITICS A TOTS , NO DEIS LA MANO A LA GENTE AUNQUE HOS LA OFRESCAN A, 11/03/2020 - 20:44

EN AQUESTA FOTOGRAFIA ,Ja molta GENT JUNTA Igual que tots volen SORTIR A LA FOTO .Pero esta mal fet es un Perill aixo els partits politics HAN DE EVITAR FERU .ElS PETITS CANVIS SON PODEROSOS .Pero san de fer per be de seu.A TOTS ELS POLITICS ."PROHIDO DAR LA MANO A LA GENT " Si ja ser aixo els politics hus agrada fer molt ..