Publicitat
Política · 5 de Maig de 2021. 09:07h.

"Tanqui en sortir, senyoria"

Pablo Igesias es va alegrar de la marxa d'Espinosa de los Monteros

La topada que va tenir Pablo Iglesias amb el portaveu de Vox Espinosa de los Monteros fa un any en la Comissió per a la Reconstrucció va ser premonitori del final del líder de Podemos, que després del resultat obtingut en les eleccions a la Comunitat de Madrid ha anunciat que deixa la política.

"Tanqui en sortir, senyoria", li va etzibar el llavors vicepresident al dirigent de Vox quan sortia de la sala. Tot va començar amb una referència d'Iglesias a la formació de Santiago Abascal mentre responia al PP una pregunta sobre Puigdemont: "Es pot imaginar l'opinió que tinc sobre Abascal i Espinosa de los Monteros, que més semblen a vegades promoure un cop d'estat que una altra coses, però els han votat molts espanyols. Estic disposat a dialogar amb qualsevol".

En aquest moment, Espinosa de los Monteros va prendre la paraula: "Senyor president, li prego que prengui cartes en l'assumpte. El ponent acaba de fer una acusació que és falsa i tremendament ofensiva per al nostre partit i quatre milions d'espanyols".

El socialista Patxi López, que presideix la Comissió, va explicar a Vox que "ha dit que sembla que, no que vagin a donar un cop d'estat". Va preguntar a Iglesias si volia rectificar. "Seré més clar, a vostès els agradaria donar un cop d'estat, però no s'atreveixen", va dir llavors el líder d'Unides Podemos. En sentir aquestes paraules, Espinosa de los Monteros va recollir les seves coses, es va aixecar i va abandonar la sala. "Tanqui en sortir, senyoria", li va etzibar Iglesias.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 JM, Barcelona, 06/05/2021 - 21:43

El karma

#21 Menjamela Grandi, Anapurna, 06/05/2021 - 05:22

A la Iglesia marxista de la Redención Terrenal de la Vanguardia del Proletariado le encanta hacer mofa y befa y criticar y atacar a la Iglesia, principalmente a la Católica, pero esta al menos daba unos principios de conducta bastante razonables que los curillas rojos desconocen: "el que a hierro mata, a hierro muere".

#20 Yomismo, Sevilla, 05/05/2021 - 21:55

Arrimadas está aún peor de la cabeza que Pablo Iglesias, merecería una entrada de e-noticies

Arrimadas tras desaparecer Cs en Madrid: “Es el momento de relanzar el centro liberal” para “luchar contra” VOX

https://www.lasvocesdelpueblo.com/arrimadas-tras-desaparecer-cs-en-madrid-es-el-momento-de-relanzar-el-centro-liberal-para-luchar-c

#19 David, FOLGUEROLES, 05/05/2021 - 16:48

¡Cierre la puerta al salir y no vuelva más!

#18 Resistencia , Flors i violes , 05/05/2021 - 16:05

Se va porque su ego no puede aguantar ser el último mono en la Asamblea, y se va con los 7.000 euros mensuales (que dijo que quitaría) a las puertas giratorias de Roures (que también dijo eliminaría) al casoplón (donde nunca viviría) con unos ingresos que duplican la media de los "ricos"
Evidente a qué "ha dedicado toda su inteligencia y pa