Publicitat
Política · 25 de Juliol de 2022. 22:45h.

Tant procés per acabar demanant l'amnistia

Vilagrà veu “avenços parcials” en la mesa de diàleg

Tant procés per acabar demanant l'amnistia

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio que a la reunió que tindrà lloc aquesta setmana a La Moncloa -previsiblement dimecres o dijous-, el Govern treballa per l’amnistia, carpeta on Vilagrà creu que hi haurà acords.

“Fa setmanes ens vam conjurar amb Bolaños per trencar dinàmiques de judicialització i aquí estem. Hi ha avenços parcials que són més ràpids i n'hi ha de més complets que són més llargs, però sense acords no hi hauria taula”, ha dit la consellera.

Vilagrà assegura que "per la via de 'l'agenda del retrobament' no resoldrem el conflicte polític" i que el govern espanyol ja va reconèixer que hi havia conflicte. "Cada vegada que ens trobem els ho expliquem", afegeix.

La consellera de la Presidència ha assegurat que els canvis normatius estaran en la línia de l'informe Cilevics, que segons ella “el que demana en primer lloc és aturar la repressió”. Sobre la no presència una altra vegada a la taula de negociació del soci de govern, Vilagrà no ha entrat a valorar-ho, però ha recordat que "hi ha uns acords de govern i no són tan antics".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Arnat, Barcelona, 26/07/2022 - 09:45

La banda de farsants incrustada a les institucions i els anteriors delinquents (jutjats,condemnats i indultats) que van protagonitzar l'atzagallada del cop, tots tenen la covardia a l'adn. Provocar i fanfarronejar davant el ramat, tirar la pedra i amagar la mà, i quan han fracassat, o fugen, o diuen "yonohesidosr.juez" o es retiren a Suissa.

#7.1 Més trist encara, Girona, 26/07/2022 - 10:19

Fa feredat que encara hi hagi carallots que es creguin el discurs d'aquests sapastres suposats herois del procès que sols han demostrat que arribat el moment es caguen a les calces o foten el camp cap a Suissa o Belgica. Amb la butxaca plena, aixó sí. Que un país com Catalunya estigui en mans d'aquesta trepa és per fer-s'ho mirar.

#6 Xarlotades de casa nostra, Chez Titole, 26/07/2022 - 09:40

Des que varen desapareixer els germans Marx i els Monthy Phyton a casa nostra tenim un nombròs grup de teatre còmic que munta xarlotades constantment. es tracta de l'anomenat moviment per la independència, una colla de sapastres que no paren de fer riure a tothom, fulls de ruta, drets a decidir, el mon ens mira, la taula de diàleg, el gelat, etc

#5 Marc de Vich, Vich, 26/07/2022 - 08:57

Lo que no dicen a sus votantes, es que España, no es el gobierno actual del PSOE, acorralado por sus ansias sanchistas y su falta de apoyos propios. Todo lo que pacten, con un sólo partido, a las de cambio es papel mojado, y lo saben, y mienten si no lo reconocen, aparte de solo representar a ERC, menos del 11% censo. El PSOE va a perder mucho

#4 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 26/07/2022 - 08:23

Le llaman conflicto. Si eras etarra y tenías un desacuerdo con otros, también le llamaban conflicto. La idea de que el asesinato de inocentes pudiera ser una opción válida de actividad "política". Como la de ejecutar un golpe contra el estado desde dentro de las mismas instituciones.

#3 Alien, Saturn, 25/07/2022 - 23:47

No hay judicialización de nada sin delincuentes de la política.