Publicitat
Política · 26 de Juliol de 2019. 17:01h.

Tapar els mal resultats

El Govern reactiva el Consell de la República després del descens de JxCat al CEO

Tapar els mal resultats

El Consell per la República s'ha reunit a Waterloo després d'ampliar el seu consell de govern amb la incorporació Aurora Madaula i Antoni Morral (JxCat), Marta Sibina (Som Alternativa) i Carme Garcia, diputada d'ICV i directora general de Memòria Democràtica al Govern des del gener del 2016 al gener del 2019.

També han assistit a la trobada els exconsellers Toni Comín, Clara Ponsatí i Lluís Puig, Elisenda Paluzie (ANC), Guillem Fuster (Poble Lliure), Toni Castellà (Demòcrates), i Isaac Peraire i Rut Ribas (Esquerra). El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha incorporat a la reunió aquesta tarda.

Durant la sessió de matí, el consell de govern s'ha reunit amb Lluís Llach i Jordi Domingo, president i secretari del Consell Assessor per a l'Impuls d'un Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent, que també han fet declaracions a la premsa.

Llach ha assegurat aquest divendres que el Consell per la República és "única plataforma unitària" de l'independentisme que "existeix". "És molt positiu com a precedent i exemple", ha dit. L'exdiputat independentista ha reclamat a la classe política una "estratègia" on el moviment independentista es pugui "identificar". "Seria el moment i no s'hauria de retardar gaire més", ha alertat.

puifd.jpg

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#22 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 27/07/2019 - 16:29

Si queréis saber dónde ha ido el dinero que pagaba la sanidad de calidad, los servicios sociales, la atención a los ancianos,... sólo tenéis que mirar la foto

#20 Marti, Barcelona, 27/07/2019 - 11:37

Tota aquesta trepa de parasits l'eliminariem aviat si es descobrís la font que els alimenta economicament, llavors fugirien com rates, que d'això en son mestres, i acabariem d'una vegada per totes aquesta colossal profanació que fan al pais, perque el ridicul i la vergonya que practiquen no te perdó i ens avergonyeix com a catalans.

#19 Figueras, Figueras, 27/07/2019 - 11:34

La vaca ya no da leche

#19.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 27/07/2019 - 16:25

Por eso se la están comiendo hasta dejar sólo los huesos

#18 Barretina a rosca, Black Hole, 27/07/2019 - 10:07

Pongan ritmo de sevillana:

A vivir! A vivir! Chiringuitos "republicanos"!

(con ese sabor y olor inconfundible que da la extrema derecha a los abrevaderos para amiguetes, ex-amantes, familiares, etc. con recompensas del 3% y con dinero público).

La "compañera" del Fachin ya la tenemos colocada ahora nos falta el Fachin.

!Vaya izquierd

#17 Carlos, Figueres, 27/07/2019 - 07:21

Esto se acaba...fue bonito mientras duró, pero no todo es para siempre. La desilusión y fustracion de un pueblo perdedor como el catalán va a ser de campeonato