Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2013. 22:08h.

Tardà acusa Villarejo de "catalanofòbia"

El diputat d'ERC li retreu que "ignori el sobiranismes d'esquerres"

Tardà acusa Villarejo de "catalanofòbia"

Tardà

El diputat d'ERC a Madrid, Joan Tardà, ha acusat l'exfiscal anticorrupció, Carlos Jiménez Villarejo, després que aquest hagi manifestat que els actuals "no són temps per a sobiranismes" i hagi acusat CiU de corrupció.

El dirigent d'ERC, en diverses piulades a twitter, ha criticat aquestes paraules i ha lamentat que "Jiménez Villarejo ignora existència sobiranisme d'esquerres perquè li trenca esquemes. Tot val per mantenir la catalanofòbia sota aparença progre".

En aquest sentit, ha afegit que Villarejo "no paeix l'anhel llibertat d Catalunya. Per això abans interessadament associava catalanisme a Pujol i ara sobiranisme a CiU". Tardà també s'ha mostrat "fart de qui interessadament, per mantenir l'statu quo espanyol, vol fer creure que l'alliberament nacional pertany a la burgesia i no al poble".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#19 victor, oviedo, 22/07/2013 - 21:25

desde Asturias, Tardá tienes que mirártelo. Creía que eras un político de izquierdas comprometido.¡VAYA CHASCO!

#18 BEJOTA, bcn, 22/07/2013 - 12:42

Tardá:Vd. i molts nacionalistes ,están sonats.Pot dir missa.

#17 josepxicot, Barcelona, 21/07/2013 - 20:08

Francament,en aquesta regió ens tornarem boixos
ara resulta que en Jimenez Villarejo,es un fatxa,el
que hem de sentir,un jutge anti católic,probablement
masó,pertany al sector més esquerranós de la ju
dicatura,col-laborador del sector més polític de l ´es
querra més rdical.Terda fes-to mirar.

#16 Pedro, Barcelona, 21/07/2013 - 16:03

Es que no se puede ser de iquierdas y nacionalista, son dos posiciciones contrarias, el fin de la izquierda es romper fronteras y la derecha ponerlas. La autodenominada izquierda independentista es un engaño, ERC es un paso previa integración en CIU. Ahí acaban todos.ERC es una gran mentira.

#15 Jordi Tallaferro, Barcelona, 21/07/2013 - 12:28

Com es pot dir d'esquerres qui dona suport a les retalladles i acomiadaments de la dreta.? L'esquerra és una cosa ben diferent al que estant fent. Quans militants nous han fet per anar-los a aplaudir als mitings des de que tenen millots perspectives electorals?

#15.1 Albert, Terrassa, 21/07/2013 - 17:33

Clar, esquerra és el GAL, filesa, Roldán, Loapa, Montilla, Eres andalusos, xòfer d'un polític comprant coca en diners públics ect.. això és l'esquerra espanyola que tan us agrada.