Publicitat
Política · 18 d'Octubre de 2018. 10:42h.

Tardà afirma que Borrell "és molt mala persona"

El diputat d'ERC també assegura que el ministre és "un fatxenda"

El diputat d'ERC, Joan Tardà, en declaracions a Els Matins de TV3, s'ha referit a unes declaracions de Josep Borrell en les quals el ministre es mostrava convençut que tant ERC com el PDECAT finalment aprovaran els pressupostos de l'Estat. Tardà considera que Borrell "és una mala persona" i "un fatxenda".

"Fins ara sabíem que el senyor Borrell és una mala persona, ens ho va demostrar quan va riure d'Oriol Junqueras empresonat i per extensió de la seva família. Ben segur que els fills d'Oriol Junqueras i la seva família es deurien sentir molt ofesos quan el senyor Borrell se'n reia públicament de l'Oriol. Però el que no sabíem és que fos tan xulesc, tan fatxenda", ha afirmat.

Tardà ha anat més enllà i s'ha mostrat convençut que "a persones més sensates com la vicepresidenta Calvo no li deurien agradar aquestes manifestacions" del ministre. "Nosaltres no seurem en cap taula si abans el Govern espanyol no fa una declaració solemne instant a fiscalia a retirar les causes contra els nostres presos". "Ha demostrat que és molt mala persona i que és un fatxenda", ha repetit en referència a Borrell. 

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#35 RAFA, lleida, 18/10/2018 - 17:34

Que Tardà, rufian y el Iglesias utilicen como calificativo lo de mala persona y chulo,en referencia no ya a Borrel si no a cualquier persona, me da la risa, pero a lo bestia. Tendrán jeta, los calificativos que han ido a buscar, mare de deu el rufian y el Iglesias hablando de chulos.

#35.1 Veciana, Barcelona, 18/10/2018 - 20:14

Lo que es es un malaje y un mala entraña...váaaaaaalgaaaameee eeee el paaaaaayooooo...

#34 Petersellers, Bcn, 18/10/2018 - 17:23

Borrell es el único competente de todo el Gobierno de Sánchez

#34.1 M. Pilar, Barcelona, 20/10/2018 - 10:09

Es insultant manifestar que Borrell és un gran polític, potser el millor d'Espanya però, que al Gobierno d'Espanya n'hi ha també polítiques molt competens. S'ha de censurar aquest comentari. A qui ofen?

#33 joan, manresa, 18/10/2018 - 16:58

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'andina.--Caram Sr.Tardà..,li a costat molt de temps obrir els ulls sobre aquest personatge..,no recorda ya el seu famós Pla Hidrològic del Ebre..??.Clar ..,yan cosses que millor no recordar-les ,oi...??El Sr.Borrell es portador del standart mes gran d'anticatalanista .,clar que, com es d'esquerres.

#32 Cata...queee, Montcada i Reixac, 18/10/2018 - 16:54

Tardá.....eres un politico muy sinverguenza.....eres uno de los grandes culpables de lo que pasa en Catalunya...si nó el que más....vienes del PSUC...y de Cornellá....lo mismo eres un incendiario que un come.....un pactista ...intimo amigo de todos de la ulraderecha de Madrid......y lo sabes....

#31 Sid , Bcn, 18/10/2018 - 16:27

Te nassos q aquesta dos Tronistes de Tele5 acusin a ningú de fatxenda.