Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2019. 10:56h.

Tardà afirma que "m'importa poc" que li diguin traïdor

"L'important és que hi hagi investidura per seguir negociant el temps que faci falta"

Tardà afirma que "m'importa poc" que li diguin traïdor

El dirigent d'ERC, Joan Tardà, en una entrevista a El País, afirma que "m'importa poc" que li diguin traïdor. "Esquerra és un partit republicà, d'esquerres i independentista. Aspirem a la república perquè és l'opció que més beneficia les classes populars. Un no menja de les banderes, siguin monàrquiques o portin un estel de cinc puntes, com l'estelada", argumenta.

En referència a les negociacions entre ERC i el PSOE, considera que "l'important és que hi hagi investidura per seguir negociant el temps que calgui. Ningú ha de renunciar a res. El diàleg s'ha de produir des del moment zero sense trampes, no ha d'estar subjecte a condicions. És un conflicte entre demòcrates i s'ha de resoldre democràticament ".

"Ells vindran amb el catàleg de la Constitució i nosaltres anirem amb el de la independència i l'autodeterminació. Hem de escoltar-nos i donar-nos una oportunitat, el que implica que acabi la judicialització i la repressió. Aquest problema no es resol a base de pals i presó", defensa.

"La nostra proposta de referèndum és molt llaminera per als catalans. Crec que l'altra part portarà una bona proposta. Per això, els sectors més reaccionaris espanyols tenen por de el diàleg, perquè els obliga a plantejar una proposta atractiva i els genera contradiccions", lamenta.

"Estic convençut que la societat catalana premiarà el partit que abanderi la negociació, sense renunciar a la mobilització, i que sigui percebut pels catalans no independentistes com a part de la solució i capaç de pactar", conclou.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , SER TRAÏDOR ES FER PACTES AMB EL ENEMIC EL P.S.C. =P.S.O.E. =155 PER LO TAN SI ERES UN , 02/12/2019 - 09:44

TARDA Tranquil home yo no dire que tu sol eres UN TRAÏDOR a E.R.C. Jo dire que a E.R.C. y JXCAT SOU UNS PUTES TRAÏDORS A CATALUNYA y per la bostra culpa ara es Maltractada i poc respectada .Lo que li pasa avui a Catalunya es tota culpa de PUIGDEMONT , JUNQUERAS Y QUIM TORRA Per seguir en Poder ..

#7 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 01/12/2019 - 18:04

Aquest energumen es el que arengava el setembre del 2017 als estudiiants de la UB a ser la vanguardia del cop d´estat amenaçantlos amb que si no ho feien serien acusats del traidors a La Patria.

Aquest reaccionari mamarrataxo, un pobre professor de catala que porta 40 anys, mes que Franco, vivnt d´ aquesta repugnant teologia supremacista, racist

#6 tzatza, BCN, 01/12/2019 - 13:52

Mentre a final de mes us ingressin la paga no vindrà d'aquí, el tema pot durar anys i panys. Els de JxCAT o tenen més magra ja que els jutges van recopilant informació que la premsa divulga i desencisa al personal.

https://elconfidencial.com/espana/2019-11-23/enchufar-maite-artur-mas-xavier-trias-miserias-jxcat_2347923/

#5 Soloesmiopinion, Tabarnia, 01/12/2019 - 13:02

Yo todavía estoy esperando una propuesta atractiva de los indepes hacia la mitad (o más) de los catalanes que no comulgamos con sus ideas. ¿O es que ellos no tienen esa responsabilidad?¿Sólo los otros?

#4 Lepero, Barcelona/Tabarniaa, 01/12/2019 - 12:06

Blablabla. Siempre lo mismo, siempre lo mismo.