Publicitat
Política · 2 de Juny de 2020. 11:09h.

Tardà creu que ERC ha guanyat a Puigdemont

“El Govern efectiu és a Barcelona i no a Waterloo”

Tardà creu que ERC ha guanyat a Puigdemont

L’exdiputat d’ERC, Joan Tardà, en una entrevista a Ràdio 4, s’ha referit als insults que rep per una part de l’independentisme i ha explicat que “això va començar al gener del 2018, quan vam entendre que calia guanyar una batalla ideològica”.

“Aquesta batalla consistia en fer veure que el Govern efectiu és el de Barcelona i no el de Waterloo”, ha manifestat, a més d’assenyalar que “nosaltres vam començar aquesta batalla, l’hem guanyada i el preu que pagues és alt”.

“L’hem guanyada perquè el Govern efectiu és a Barcelona, no a Waterloo. I la Consellera de Salut és Alba Vergés, que és qui ha comandat la crisi, i no Toni Comín”, ha remarcat, a més d’afirmar que “el que no tenia sentit és que el Govern de Waterloo volgués ser el Govern efectiu de Catalunya”.

“Aquí hi va haver unes eleccions, convocades amb el 155, on tots els partits independentistes, fins i tot la CUP, les va legitimar amb la seva participació”, ha dit Tardà, a més de destacar que la ciutadania ha “premiat” ERC per aquesta batalla contra Waterloo amb “diverses victòries electorals”.

D’altra banda, ha augurat que “Torra convocarà eleccions quan consideri que ha desgastat prou ERC”, fet que considera “estèril i absurd perquè l'acumulació de forces no es fa en quatre dies”. “El Torrisme està ancorat en posicions prèvies al 2018”, ha assegurat. El dirigent d’ERC ha apostat per un futur Govern liderat per ERC amb el suport de JxCat, els Comuns i la CUP.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Juan Jose García, Cunit, 07/06/2020 - 14:18

Una posibilidad,que en las autonómicas haya un 60% de abstención,que el President sea de un partido que no llegue
al 15% de los votos,o un 6% del censo,que no sea posible formar gobierno.Y que si llega a formarse no pueda gobernar
porque las finanzas esten intervenidas.Fantástico! Todo para decidir quien tiene las nóminas más altas.

#10 Elisenda Valldaura, Barcelona, 03/06/2020 - 00:24

El exdiputat Tardà oblida que, el Govern legítim és el que hi ha a Waterloo ! Democràticament va guanyar Puigdemont ! A la història hi ha hagut governs a l'exili i aquest és un !! Hasta la CUP ho va reconèixer.

#9 Domingo droguet pons, Linyola, 02/06/2020 - 23:36

No enteng com podeu dir """ DONDE DIJE DIEGO DIGO DIGA """ espero que despres de entre moltes traidurias que heu fet als que creiam amb e.r. .no guanyeu mai mes , i que necesiteu als partits i persones a les que heu trait i enganyat , per poder demanar ajuda , i que aquets s us paguin amb 30 DENARIS

#8 Alejandro, Villadecans, 02/06/2020 - 15:37

Pues no se que tiene de bueno, que gane ERC o Puigdemont con cualquiera de ellos pierde Cataluña y los catalanes incluso los que los aplauden con las orejas a cada tonteria que sueltan

#6 Demetri, Barcelona, 02/06/2020 - 15:18

Tot es comedia perque per salvar les prebendes, els salaris i el posar mà a la caixa per viure amb l'esquena dreta signaràn un pacte per no perdre la cadira. Curiosament el que ha fet les declaracions ja disfruta d'una jubilació daurada que mai hagues assolit en la seva professió de mestre de català. Tot sigui per mantenir viu el ramat q els vota