Publicitat
Política · 30 de Gener de 2014. 21:02h.

Tardà diu que els CIE fan "pudor de podrit"

Un grup de diputats i senadors ha visitat el Centre d’Internament d’Estrangers de la Zona Franca

Tardà diu que els CIE fan "pudor de podrit"

El diputat d'ERC, Joan Tardà, i altres diputats davant del CIE (Foto: PSC)

El diputat d’Esquerra Republicana - Catalunya Sí al Congrés, Joan Tardà, ha dit que el Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca “fa pudor de podrit” i ha apuntat que “no perquè les persones que estan tancades no tinguin dignitat, sinó perquè aquí dins es podreixen els drets humans”.

Tardà ho ha dit després de la visita que ha fet al CIE de la Zona Franca un grup de diputats i senadors organitzada pel ministeri de l’Interior. El diputat d’ERC ha denunciat la situació de “llimbs jurídics” d’aquestes presons per persones que només han comès una falta administrativa, segons ha senyalat.

A la visita també hi ha assistit la diputada al Congrés i Secretària de Salut del PSC, Esperança Esteve, que ha afirmat que “sense el reglament, no hi ha cap mena de garantia, tot és arbitrarietat i opacitat”. La diputada socialista ha reclamat “un reglament clar” per diferenciar clarament les persones que tenen antecedents policials i judicials, i estan pendents de ser expulsats al seu país d’origen, de les que tenen una sanció administrativa, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Papaluna, Barcelona, 31/01/2014 - 13:01

Entrar i residir en un país il·legalment (i/o delinquir) és una falta administrativa? Sempre els mateixos: sociates, comunistes i secessionistes d'ERC/CUP, el front popular, dissolent Espanya i els valors occidentals, europeus i d'arrel cristiana. Es nota que treballeu per el 'nou ordre mundial'.

#10 Nestor, Andorra, 31/01/2014 - 11:51

Aquest polítics que van anar a visitar el CIE, els importa una merda els immigrants que hi ha allà, tot això es una performen. El que els preocupa i molesta es que el Centre te la competència el Gobieno de España, però, com està a Cat tenen que fer-se notar per fer la bola més gran per la indepen.

#9 Benet, Barcelona, 31/01/2014 - 11:37

En Tardà té raó.

Que els expulsin immediatament o que els fotin al carrer si no hi ha causa, però el què no es pot fer amb cap persona, tingui l'origen que tingui, és sotmetre'l a condicions inhumanes com són els CIE.

#9.1 Núria, Vallès, 31/01/2014 - 15:09

I vostè hi ha estat, a dins, per poder fer les afirmacions que fa amb aquesta contundència?

#6 The Punisher, Girona, 31/01/2014 - 08:51

Lo que quiere el señor Tardá, es que el dia ese de la votación todos los que están ahi dentro tengan una urna y puedan votar... Donde seguramente él quiera venderles la moto de que si votan por la independencia todos tendrán papeles, trabajo y vivienda..

#5 Xevier, Salt, 31/01/2014 - 02:13

Quina vergonya de polítics que tenim. Amb els problemes que hi ha al carrer i que ens afecten a nosaltres, els ciutadans que us mantenim, i us preocupeu d'una colla d'inmigrants sense papers pendents d'expulsió per haver delinqüit. Estem farts de la invasió inmigratòria que pateix Catalunya..!!