Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2010. 11:45h.

Tardà es fa enrere i obeeix Bono

Accepta suprimir del Diari de Sessions la seva acusació de "corrupte" al TC

Tardà es fa enrere i obeeix Bono

Tardà fa cas Bono (foto:Avui)

El diputat d'ERC Joan Tardà ha acceptat, tal com ahir li va pregar en el ple del Congrés el seu president, José Bono, retirar l'expressió "corrupte en les seves funcions" adreçada al Tribunal Constitucional, i en el Diari de Sessions l'acusació que apareix és que el TC "exerceix de manera impròpia seves funcions".

En la sessió plenària celebrada a la cambra baixa, Tardà va qualificar de "corrupte" al Constitucional, després de qualificar de "nefast" i fomentador de la "catalanofòbia" al nou membre del TC elegit pel Senat, Francisco José Hernando.

Tardà va recordar que al seu dia havia dit que obligar a aprendre català als jutges a Catalunya no tenia sentit perquè el mateix era aprendre aquesta llengua d'aprendre a ballar sevillanes.

El Diari de Sessions no reflecteix cap de les paraules que José Bono va pronunciar davant l'hemicicle sobre aquest assumpte, que s'han suprimit del text, de manera que després de la finalització del discurs de Tardà es ressenya únicament que el president li va donar les gràcies i concedir la paraula al següent portaveu.

ERC ha explicat que després de parlar amb el president del Congrés Tardà va admetre modificar en el Diari de Sessions els termes de les seves crítiques al Tribunal Constitucional.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 MARXEM D'ESPANYA JA . FA AIGUES PER TOTS COSTATS, barcelona, 05/12/2010 - 11:50

FINS QUE L'ESTAT ESPANYOL NO RECONEGUI LA IMPORTANCIA ABSOLUTA QUE LA LLENGUA CATALANA TE PER ALS CATALANS, NO ANIREM ENLLOC. LA INDEPENDENCIA ELS FARA VEURE QUE ESTAN TARATS. NO VOLEN ACCEPTAR I VOLEN SOTMETRE UN PAIS . ESTANT SONATS, MARXEM D'ESPANYA. LAPORTA ES L'UNIC QUE HO DIU CLAR.CIU ESPABILA

#9 Juli, Cornellà, 04/12/2010 - 12:32

PROU DE DIFAMAR, Tardà ho ha desmentit!

http://in.directe.cat/joan-tarda/blog/hernando-bono-i-el-tribunal-constitucional

Visca ERC! Tardà és un tio collonut.
"Perdoneu, però algú ho havia de dir!"

#8 albert, llavacity, 04/12/2010 - 03:32

esteu dient mentides i ho sabeu, en tardà ja ha aclarit que no s'ha retractat en cap moment al seu bloc, però clar que a aquesta web lo de informar no entra a les prioritats

#7 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 03/12/2010 - 23:33

Penós Tardà, realment penós. Que el misèries i demagog del Bono et faci callar, penós. Ho te la penses millor abans de parlar o tanca la boca. Mira que a tota aquesta tropa espanyolista costa poc enganxar-los, però Tardà, has de fotre la pota...

#6 Pep, Vng, 03/12/2010 - 16:12

A sobre de demagoc, covard ,,, Dimiteix d'una vegada