Política · 18 de Desembre de 2015. 08:31h.

Tardà: "Estem a les portes d’un 14 d’abril"

"Estem fent una revolució democràtica amb elements de revolució social"

Tardà: "Estem a les portes d’un 14 d’abril"

Joan Tardà

El número 2 per Barcelona, Joan Tardà, ha manifestat que “sSom a les portes d’un 14 d’abril, una revolució democràtica que contindrà elements de revolució social” i ha afegit que “hem de fer-ho bé però tenim també la obligació de fer-ho de pressa”.

Tardà ha recordat que “els nostres pares i avis mai van defallir” i ha qualificat la democràcia espanyola de “low cost que no ha estat capaç de conèixer la pluralitat nacional ni ha estat capaç d’anul·lar la sentència del president Companys”.

El candidat republicà ha cridat a la mobilització de totes les persones que van anar a votar el 27 de setembre perquè “ara és el moment de guanyar. Tot el sobiranista que es quedi a casa farà que guanyi l’unionisme”.

Joan Tardà ha indicat que “tenim tots els números per sortir-nos-en” i ha continuat: "El que estem fent és extraordinari“. “El que desitgem és una pàtria republicana, que no faci diferències amb ningú”, ha reblat.

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha dit que “ens estem desvivint fent propostes perquè tenim moltes ganes que arribi aquest acord. És normal que aquest acord es vagi fent a poc a poc perquè l’independentisme és plural i divers, tot i que tingui un objectiu comú”. 

“Volem un acord sòlid i estable i cada dia fem un passet per avançar” i ha recordat que “tenim la obligació de posar-nos d’acord, no hi ha alternativa”. “L’acord és possible i probable”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 ALEX, Terrassa, 18/12/2015 - 20:39

Tarde págame la hipoteca, seria un buen regalo de cumpleaños, joder con lo monárquico que soy y nazco un 14 de abril.

#9 Carlos Gomez, Bcn, 18/12/2015 - 20:24

Es que quan votan els que no haurien de votar mai tenen un problema i greu.
Quan voten els que no desfilen mai per cap meridiana, els que no braman pels carrers, els que no surten mai aTV3, els ignorats, els que no viuen de cap bandera i els amants del pescaito frito pasa el que ha de pasar.

#9.1 Democratic, Bcn, 19/12/2015 - 13:40

Deixant de banda les parides del clown Tardà, tu no ets absolutament ningú per decidir qui hauria o no de votar, el simple fet que usis un argument com aquest -que hi ha persones que no haurien d'anar a votar- demostra fins a quin punt no comprens i/o menysprees la democràcia.

#8 Tirant, bcn, 18/12/2015 - 16:17

Este zumbao y el ignorante de Rufián van a hacer las delicias de los diputados en el Congreso ... Diversión asegurada para sus señorías.

#7 Marta, Girona, 18/12/2015 - 13:25

Republicanisme i independentisme -de fet, nacionalisme radical, agradi o no- són dos termes que s´exclouen.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 18/12/2015 - 12:40

Una de les cares mes visibles del parsitisme ignominios alimentat i mantingut pel sindicat del crim per narcotizar qualsevol atisbe de catalanisme.que el pugues inncomodar.
Diumenge apareixera amb contundencia la primera fase de la fumigacio.