Publicitat
Política · 28 d'Abril de 2012. 17:17h.

Tardà i Bosch no paguen a Mollet "farts de robatoris"

"Els catalans hem perdut la innocència i ja no ens fa por saltar barreres"

Aquest dissabte pel matí, al peatge de Mollet, els diputats d'ERC-Rcat-Catalunya Sí al Congrés Joan Tardà, Alfred Bosch i Teresa Jordà s'han sumat a la campanya contra els peatges. Els diputats han arribat a les 12 hores amb els seus vehicles per la carretera C-33 en direcció Girona i s'han negat a pagar el peatge.

Davant d'això els treballadors d'Abertis han pres les dades dels vehicles i els han deixat passar. Bosch després de passar el peatge ha fet una crida a la ciutadania per unir-se a la campanya perquè l'Estat espanyol "discrimina Catalunya amb les concessions d'autopistes i peatges i es produeix una situació de flagrant injustícia".

Pel diputat "els catalans hem perdut la innocència, ja no ens enganyen, i ja no ens fa por saltar barreres". A la protesta, més a més, dels diputats Bosch, Tardà i Jordà, ha participat la diputada d’ERC al Parlament de Catalunya Violant Mascaró i en David Vinyals , dirigent de Reagrupament.

En arribar al peatge Bosch ha explicat que "no tenim res en contra dels treballadors ni de les empreses sinó contra l'Estat espanyol que discrimina Catalunya fent les seves concessions i organitzant la xarxa d'autopistes i peatges".

Per això ha demanat la comprensió dels conductors, dels treballadors que estan als peatges i de les empreses concessionàries "perquè la protesta no va contra ells sinó contra el poder espanyol que ha forçat a aquesta situació tant complicada".

"Ens estan discriminant com a catalans i com a contribuents" ha afegit Bosch i per això aquesta iniciativa anirà a més, "això no hi ha qui ho pari i seguirà creixent perquè és un injustícia flagrant i la gent en general sap perfectament on es paguen peatges i on no es paguen".

El diputat també ha recordat que "molts processos d'alliberament comencen amb protestes contra els impostos". Per la seva part, Joan Tardà ha manifestat sentir-se "fart de ser un país de peatges i de robatoris" i per això ha fet una crida a que tothom "passi a l'acció".

Els diputats, al peatge
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Fran, Llinars, 30/04/2012 - 21:32

Del que no renuncien es al sou que tenen per estar al parlament de MADRID, els mateixos que no paguen mai peatges per ser parlamentaris, tant a Madrid com a Barcelona, llavors Catalunya no es roba?.

#7 Jordi, L'Hospitalet, 29/04/2012 - 09:38

Doncs jo prefereixo passar el semàfor en vermell, no és cap infracció, i així, quant sona l'alarma del peatge, els demés conductors saben que he passat sense pagar.

#6 ramon, barcelona-c, 28/04/2012 - 20:18

Sr Bosch , li puc dir sr ? no pensa que aquesta actitud dona la raó a aquells empresaris que diuen que si un día fossim independents amb vostés per aquí sería un país ingovernable ?
Vostés tenen un paio de la 5a columna que els aconsella de forma suicida .
Lluitin per quedars e l'IVA dels peatges

#5 Pepito, bcn, 28/04/2012 - 18:45

¿Y yo como hago para no pagar el sueldos a estos mangarianes?

#4 fideli, rdnes, 28/04/2012 - 18:18

encara autonomia? S O B I R A N I A ! ! ! !