Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2019. 12:50h.

Tardà: "patirem força"

El diputat d'ERC demana "assumir" una hipotètica violència de l'Estat en cas d'independència

Tardà: "patirem força"

El diputat d'ERC, Joan Tardà, ha estat entrevistat a El món a RAC1, on ha presentat juntament amb l'exdiputat dels Comuns, Xavier Domènech, el llibre ‘Entre Ítaca i Icària’, que han escrit amb Àngels Barceló. Tardà ha explicat que "no deixo la política, canvio de trinxera. A Cornellà, al Baix Llobregat... Al que calgui".

"Amb pocs anys hem fet un tram que crèiem que farien els nostres fills. El procés no té retorn, tot i que patirem força", ha advertit. “A mesura que l'estat espanyol vagi assumint la realitat que el procés no té retorn i que l'autodeterminació és innegable, aquesta democràcia ‘low cost’ estarà temptada a fer us de la força. I ho hem d'assumir”, ha afegit.

“Com més ajuntaments hi hagi governats per PSC-Cs, més difícil serà fer el cim. Com més ajuntaments progressistes i republicans, millor”, ha indicat. “El referèndum ara és més plausible que abans perquè vam desobeir l'1 d'octubre. L'1-O ha fet inevitable el referèndum”, ha considerat, a més de sentenciar que "si som forts i determinants és evident que serà possible un diàleg sense condicions”.Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#31 pepe, andorra, 05/04/2019 - 11:52

yo de mayor quiero sufrir como ha sufrido este señor. Sobre todo con la nomina y la jubilacion q tiene pagada por todos los españoles, q me imagino q ese debe ser el sufrimiento, el de coger un dinero de un pais, España, q desprecia y odia. Claro q las penas con pan.....

#30 Pepe, Alacant, 05/04/2019 - 10:50

Es un mensaje de ánimo estéril. Los separatistas sabían, y saben, que no tienen fuerza propia o ajena, para obligar al estado español a reconocer su independencia, la tienen para mentir, calumniar, denigrar, etc., pero no para vencer. Tratar de soslayar esa impotencia fingiendo resistencia, es pura estupidez.

#29 EL JOC, DELS MENTIDERS, Barcelona, 04/04/2019 - 20:26

Jo vull gelat cada dia MENTIDA
Es a punt MENTIDA
Es a tocar MENTIDA
... MENTIDA

Hi ha alguna veritat ?

#28 Santi F., BCN, 04/04/2019 - 19:17

Mientras vosotros, seguiréis cobrando y viviendo en Madrit...
Sufrir? Sí claro.
Pero que sufran otros!

#27 Santi F., BCN, 04/04/2019 - 19:16

Sí claro... pero que sufran los otros!
Esos dos millones que se tragaron todas vuestras mentiras.
Europa nos recibirá con los brazos abiertos...
Los bancos no marcharán...
La República tendrá superavit...
Le endosaremos nuestra deuda descomunal al Estado Español...
Esos pobres ingenuos que se lo tragaron todo...