Publicitat
Política · 18 de Gener de 2021. 10:22h.

Tardà qüestiona un nou govern entre ERC i JxCat

"No accepten que el republicanisme pugui acabar tenint l’hegemonia"

Tardà qüestiona un nou govern entre ERC i JxCat

L'exdiputat d’Esquerra al Congrés, Joan Tardà, ha afirmat en una entrevista a l'Ara que "repetir la fórmula de govern JxCat-ERC seria un fracàs" i ha afegit que "estic convençut que repetir la fórmula és crear les condicions perquè el procés es vagi podrint".

Tardà creu que "és imprescindible un front ampli governamental o parlamentari" perquè "si tens un govern així, se sentirà més legitimat i valent per interpel·lar els compatriotes que no estan a favor del referèndum". "A més d’una altra cosa: ¿el PSC és part de la solució? Jo crec que sí. Si volem construir una solució, tothom és part de la solució", ha remarcat.

L'exportaveu d'ERC a Madrid creu que a JxCat "no accepten que el republicanisme pugui acabar tenint l’hegemonia" i afegeix que "és la versió 2.0 del 'sembla que ens hagin entrat a robar' de la Ferrusola". A més, denuncia que "dir confrontació intel·ligent és un conjunt buit". "Només des de la hipocresia es pot ser tan cínic de negar la necessitat de diàleg", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 18/01/2021 - 19:11

¡Otro que quiere volver al tripartito! ¿Veremos a Tardà dándose un abrazo con Illa? No creo que se atrevan llevando mascarilla, pero tal vez sí un choque cariñoso de codos; a no ser que los votantes catalanes se despierten y voten constitucionalismo.

#5 Péndulo, Barcelona, 18/01/2021 - 16:55

Quizá el procés aún no está podrido del todo, pero sí en avanzado estado de descomposición. No se puede tener engañados a tantos catalanes durante tanto tiempo.

#4 telamarinera, vng, 18/01/2021 - 15:49

los de ERC quieren los chollos q historicamentehan visto tienen los convergentes; y éstos creen que les pertenecen.
es cuestión de calés.

#3 Chris, Lleida, 18/01/2021 - 15:02

Según "Ara":
Salvador Illa acceptaria els suports d'ERC per governar la Generalitat

#2 Pan con tomate y jamón ibéric, Cataluña cap al no-res., 18/01/2021 - 12:39

L'avi Tardà, ha suavizado mucho su discurso... debe ser que durante su estancia en el odiado Madrit, se ha percatado de que allá no escupen a los catalanes por la calle, e incluso a él le ponen tapa de gratis con la caña...

Ya lo dijo Don Pío Baroja "el carlismo se cura leyendo, y el nacionalismo... viajando"