Publicitat

Deu anys després admet que no hi haurà independència

Tardà recula

El dirigent d'ERC, Joan Tardà, admet en una entrevista a RTVE que ara mateix "el que està en joc no és la independència" i que l'objectiu que es persegueix és "conquerir el dret democràtic de negociar amb l'Estat".Tarda ha apuntat que “voldríem que Junts continués, però portant-se bé” i considera que Pere Aragonès ha dit “prou” als seus socis de govern. També veu ERC preparada per governar en solitari gràcies a ser “molt madura”. "La geometria variable dóna per a molt", ha dit.

L'exdiputat considera igualment "una bogeria" una llista independentista de Junts amb l'ANC. "Són moviments convulsos que no ajuden a créixer", ha opinat. També ha reconegut que personalment “em sento molt proper als Comuns”.

Finalment ha elogiat com n'és de "bona persona" el secretari general de Junts, Jordi Turull i ha subratllat que "està intentant salvaguardar el partit". "Turull està fent mans i mànigues perquè el desastre no sigui clamorós", ha dit.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#26 Fer, BCN, 09/10/2022 - 11:24

Y no olvides los carlistones, que eran de misa y comunión diaria, y estos de ERC vienen directamente de esos...

#25 Char?y, Barcelona, 08/10/2022 - 23:34

Tardà debe estar soñando con un carguete en el governet, como todos los amigotes de Esquerra.

#25.1 Guillem, Bcn, 09/10/2022 - 09:22

Que va. Este ya esta en su jubilacion dorada, con la pension estrella que le habra quedado de tantos mandatos en el Congreso, pensión máxima despues de la pedazo de indemnización que reciben los diputados cuando no repiten. Pa qué va a meterese ahora en la gene que es un avispero.

#24 BEJOTA, bcn, 08/10/2022 - 16:10

N.B.TE RECUERDO TU FRASE POR EL PROCES:,TARDÁ:"ESTO NO LO PARA NI DIOS".
MIRAD A VER COMO RECUPERAIS LA LLAMADA CATALUNYA NORD (EL ROSELLÓN) , UN TERCIO DE CATALUÑA PERDIDO POR MOSSEN PAU CLARIS A FAVOR DE FRANCIA.

#24.1 Guillem, Bcn, 09/10/2022 - 09:23

La frase es de Rufián, otro perla.

#23 Barto, Barcelona , 08/10/2022 - 15:16

Un altre vividor de la política. Van enganyar a milers de persones per mantenir les cadires amb la gran mentida del procés.

#22 Camaleons puntcat, Chicago meixugo, 08/10/2022 - 10:42

National Gelgraphic hauría de fer un contracte milionari amb aquesta trepa, el Rufian i en Tardà com actors principals), ni camaleons ni històries, uns tios que canvíen la pell amb molta més facilitatat que aquells animalons son dignes de figurar als annals del N.G. amb honors. del gelat al conformisme mentre hi hagi calerons a la ma.