Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2008. 19:37h.

Tardà rep amenaces de mort a Madrid

"Tú eres quien te tendrías que morir", li han cridat a Barajas

Tardà rep amenaces de mort a Madrid

Joan Tardà, amb Joan Ridao

El diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà ha rebut amenaces als carrers de Madrid. Segons s'informa a la secció Confidencial del diari Avui, el diputat d'ERC "ha hagut de passar un autèntic calvari aquesta setmana a Madrid després de la seva frase “Mori el Borbó”. Dimarts, juntament amb el portaveu Joan Ridao, va ser increpat per ciutadans als passadissos de l’aeroport de Barajas amb crits del tipus: “Tú eres quien te tendrías que morir”. Situacions similars les va patir al carrer. Dijous, el diputat d’Unió Josep Sánchez Llibre li va oferir el seu vehicle per arribar a l’aeroport i evitar-li el tràngol de buscar taxi".

Llegir l'Avui Confidencial

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#53 Aragorn, Mordor, 15/12/2008 - 17:03

Entre "tu eres quien te tendrías que morir" y una amenaza de muerte hay alguna diferencia, Rius. Ya sé que esto del castellano os cuesta pero seguro que Girauta te lo puede enseñar, que él controla más que tú.

#52 cesar, noceda del bierzo, 15/12/2008 - 15:39

buscar en google represion franquista el catalan vereis como serrat cantaba en catalan durante el franquismo como os podeis haber tragado que el catalan estaba prohibido eso no es verdad soy del bierzo leon se habla gallego y asturleones

#51 VOLEM LA INDEPENDENCIA ARA AQUESTA NIT, sils, 15/12/2008 - 15:20

quan tinguem la independencia el farem embaixador a espanya

#50 Ángeles Ribes, Lleida, 15/12/2008 - 15:13

Querido amigo de Balaguer. ¿Qué quieres decir con lo de San Martín y las candelitas?
Te lo digo porque los de C's hace tiempo que estamos por las tierras de Lleida... y sin miedo de nada. Saludos

#49 Catalunya Catalana, Balaguer, 15/12/2008 - 14:13

Els xarnegos diuen que tothom recull el que sembra.. Doncs aneu-vos preparant els anticatalans del pp,psoe, upyd i Charnego'S perquè a cada porc li arriba el seu sant martí.. Per les terres de lleida hos esperem amb candeletes, venga valents..