Publicitat
Política · 13 de Maig de 2015. 14:45h.

Tardà titlla Wert de “fanàtic i mala persona”

El diputat d'ERC acusa el ministre de ser "un ignorant"

Tardà titlla Wert de “fanàtic i mala persona”

Tardà

El diputat d’Esquerra, Joan Tardà, ha replicat al ministre Wert en el Congrés i l’ha titllat de “fanàtic” i “mala persona”. “Senyor Wert, s'ha de ser molt mala persona, molt fanàtic, per ofendre a milers de persones que van ser apallissades per parlar en català durant el franquisme. És vostè un ignorant".

La vicepresidenta del Congrés ha decidit tallar el micròfon quan el diputat d’ERC parlava des de la tribuna de l'hemicicle. El ministre havia afirmat que el castellà a l'ensenyament a Catalunya està limitat a ser considerat com qualsevol llengua estrangera i que la seva situació és comparable a la del català "en altres èpoques”.

Durant la sessió de control, Wert ha reiterat que el fet que el castellà sigui vehicular a Catalunya no constitueix cap mesura de segregació del català. "És tot el contrari", ha assegurat el ministre.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#28 maria rosa, sabadell, 14/05/2015 - 10:50

Sembla mentida que es diguin aquestes bestieses, fruit de la ignorància (greu en una persona culta) o de la mala fe (molt pitjor). El senyor Wert juga amb foc i ultrapassa els límits del que es pot fer en política. Les llengües no s'han de fer servir com a arma política.

#27 Manolo, Batrcelona, 14/05/2015 - 10:40

Evidentemente el ministro se ha salido tres pueblos en su comentario

Ahora bien, que el Sr Tardá y los soberanistas victimistas, se rompan las vestiduras clamando al cielo ofendidos al máximo e insultando, tampoco tiene recibo

No será porque no les hayamos decir tonterías de igual calado a estos

#26 Carlos Gomez, Bcn, 13/05/2015 - 23:50

Hi han poques coses tan divertides com veure a dos fanatics competint sobre la excelencia del seu grau de puressa ideologica i la seva ortodoxia.
I amb moderadores esbojarrades com avui ja es de Grammy.

#25 Cansat, BCN, 13/05/2015 - 22:05

EL SR TARDÀ NO SEMBLA NORMAL!..

#25.1 Estevet, Begues, 13/05/2015 - 22:22

mira't al mirall!

#24 Cansat, BCN, 13/05/2015 - 22:04

El Sr Tardà no sembla normal.

Catalunya un país on bastant més de la meitat de la seva població té el castellà com a 1ª llengua.. On malgrat tot, el castellà se li tracta a l'escola com a una llengua estrangera.
On el ministre d'educació és insultat perquè intenta defensar la llengua de l'estat.